Elindult a T-Online tiniportálja, a G-Portál

forrás Prim Online, 2006. január 6. 11:05
A T-Online Magyarország vadonatúj tiniportálja, a G-Portál a G-Portál.hu és a Chat.hu oldalakat egyesíti és egészíti ki tiniknek szánt szerkesztett tartalmakkal. 
Az Ivy Magyarország Kft.-vel és a Virtual Playground Kft.-vel kötött megállapodásoknak köszönhetően a tinik számára létrehozott portál a www.g-portal.hu címen elérhető, s három nagyobb szolgáltatásból tevődik össze.

A G-Portál eredeti funkciója, az online weblapépítés megmaradt, s ma már több mint 424 ezer regisztrált felhasználó több mint 63 ezer portálját szolgálja ki. A portálépítő rendszer funkcióinak továbbfejlesztése is töretlenül folytatódik, figyelembe véve a felhasználói igényeket.

A pörgő beszélgetéseket a Chat.hu biztosítja, ahol már több mint kétmillióan regisztráltak, és a napi 65 ezer látogatóval Magyarország egyik legnépszerűbb „társalgója” lett.

Új szolgáltatás az oldalon az Ivy által fejlesztett Junglobe, amely keretében a felhasználók ún. splash page-et hozhatnak létre egy oldalon. A névjegykártyaszerű személyes site tartalmát a felhasználó tölti fel, emellett a felület egyéb beállításait - grafikai elemeit, zenéjét - is ő választhatja ki a szerkesztőfelületen. A Junglobe elsősorban fiataloknak szóló szolgáltatás, amely egyedi, igényes grafikájú, egyoldalas webes megjelenést biztosít számukra.

A G-Portál zene, mozi, játék, divat és letöltés témakörökben kínál naponta frissülő ajánlókat: kifejezetten a 10-16 éves korosztály számára összeválogatott videoklipeket, filmelőzeteseket, zeneletöltéseket, toplistákat és képes híreket. A portálról a [freemail], valamint a webes kereső mellett a mozi- és tévéműsor kereső is közvetlenül elérhető.

Az új G-Portál folyamatos fejlesztések elé néz 2006-ban: hónapról-hónapra egyre több szerkesztett tartalom és közösségi szolgáltatás gazdagítja majd az oldalait  A december végén indult portál sikerét jelzi, hogy már az első napokban közel 130.000 látogatót vonzott.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05