Újabb tartozékok Sony Ericsson Walkman mobilhoz

Kovács Attila, 2006. január 9. 13:28
A Sony Ericsson a mai napon két új zenei tartozékot jelentett be: az MPS-60 hordozható hangszórót és az MDS-60 zenelejátszó-állványt. Sony Ericsson Walkman mobiltelefonhoz csatlakoztatva ezek a tartozékok lehetővé teszik, hogy bárhová magunkkal vigyük kedvenc zeneszámainkat.
Az MPS-60 hordozható hangszóró: hordozható, ugyanakkor kis mérete ellenére az ilyen kiépítéshez nem megszokott hangminőséget produkál. A készülék tulajdonképpen egy hordozható hangszóró, amely szinte nélkülözhetetlen a zenerajongók számára. Nem számít, tulajdonosa hol tartózkodik éppen, a zenehallgatás sohasem volt ennél egyszerűbb mobiltelefonról. Mindössze csatlakoztatni kell a hangszórót a Walkmanhez. A hangszórók a mobiltelefontól kapják a tápellátást.

MDS-60 zenelejátszó-állvány: a gyártó szerint a zenelejátszó-állvány hatékony módja a mobiltelefonon lévő zene megosztásának, ráadásul a telefonnt is tölti, miközben a tulajdonos zenét hallgat A Sony Ericsson szerint a kicsi és kompakt készülék rendkívül erős és tiszta hanggal rendelkezik, a kivételesen stílusos kialakítás pedig joggal teszi irodai vagy otthoni íróasztalunk díszévé. A hordozható készülék a 220 voltos fali aljzatról vagy akkumulátorról is működik.

Az MDS-60 és az MPS-60 a Sony Ericsson zenelejátszó annak a tartozék  termékválasztéknak a két legújabb darabja, amelybe többek között a HPM-70 sztereo hordozható fülhallgató–mikrofon, az MMR-60 FM–zenelejátszó, az MMC-60 zenekábel és az MDS-70 otthoni audiorendszer is tartozik.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50