Magyar hálózati szakemberek versenye

forrás Prim Online, 2006. január 13. 10:34
Több héten át tartó, kifejezetten magyar hálózati szakembereknek szánt internetes játékot indít a japán hálózatieszköz-gyártó Allied Telesyn. A cég hazai képviselete többek között ezzel a lépéssel kívánja növelni a csúcstechnológiai ismeretek terjedését.
Napjainkban – hívja fel a figyelmet Szuszkó László, a cég magyarországi képviseletének vezetője – amikor a Triple Play technológia gyorsuló ütemben terjed és válik egyre általánosabbá, amikor technikailag egy lépésre vagyunk a digitális műsorszolgáltatás bevezetésétől és a trend egyre inkább az univerzális, „mindent mindennel” összekötni képes hálózati megoldások felé mutat, szükséges, hogy a magyar szakemberek folyamatosan fejlesszék tudásukat. Ahogy ugyanis egyre több és különbözőbb „végpontot” és rendszert lehet és kell hálózatba kötni, úgy lesz minden egyre kiszolgáltatottabb is a hálózatok minőségének és biztonságának.

A hálózati szakemberek tehát mindinkább korunk kulcsfiguráivá válnak. Nekik, az ő jártasságukat tesztelendő és mélyítendő indítjuk ezt a versenyt. A helyszín kiválasztása nem volt önkényes; a cég eladásai Magyarországon növekedtek a legdinamikusabban az elmúlt esztendőben.

Szeretnénk, ha a nyereményeken kívül szakmai önbecsülésük is motiválná őket ezen a megmérettetésen. A január 16-án induló játék heti két köre alatt körönként öt, kifejezetten szakembereknek – vagy nagyon jól felkészült laikusoknak – szánt kérdésre kell válaszolni. Bekapcsolódni egészen a játék végéig lehet majd, hiszen a helyes válaszokat a résztvevők csak utólag kapják meg. Az előzetes regisztráció már január 9-én megkezdődik. Az eredményhirdetésre – a résztvevők számától függően – előre láthatólag február 14-ig kell várni, a nyeremény pedig 2x100.000 forint értékű Allied Telesyn vásárlási utalvány, melyből egyet a résztvevő AT-partnerek legeredményesebb beküldője, míg a másikat a külső érdeklődők győztese kap meg.

A játék honlapja a www.alliedtelesyn-haloguru.hu címen érhető el, valamint a Prohardver, és a Computerworld honlapjáról.

sajtóközlemény

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50