IT-BUSINESS Leadership Award 2005 nyertesei

forrás Prim Online, 2006. február 8. 14:09
Az IT-BUSINESS Leadership Award 2005 pályázat győztesei, 2006. január 31-én ünnepélyes keretek között, az Akadémiai Klubban vehették át a legjobb pályázatokért járó díjakat. A díjkiosztón jelen volt a pályázatokat elbíráló 9 tagú zsűri, valamint számos prominens személyiség az ICT-piacról.
Kroó Norbert, a Magyar Tudományos Akadémia alelnökének köszöntőjét követően Vértes András, a GKI Gazdaságkutató Rt, elnöke és a zsűri tagja méltatta a pályázatokat. A zsűri 3 kategóriában hirdetett győztest:

Az ’ICT-piac vevői oldal
– Nagyvállalatok’ kategóriában az OTP Bank Rt. és a Hewlett-Packard Magyarország Kft. megosztva hódították el a legjobb munkáért járó díjat, melyet Pataki Dániel, a Nemzetközi Hírközlési Hatóság elnöke nyújtott át.

Az ’ICT-piac szállítói oldal
– Kis- és közepes méretű vállalkozások’ kategóriában a Megatrend 2000 Rt. munkája bizonyult a legjobbnak. A díjat Z. Karvalics László, a BME GTK Információ- és Tudásmenedzsment Tanszék tanszékvezetője adta át.

Az ’ICT-piac szállítói oldal
– Nagyvállalatok’ kategóriában a díjat a zsűri a Pannon GSM Távközlési Rt.-nek ítélte oda, a díjat Kovács Zoltán, az Informatikai Vállalkozások Szövetségének elnöke adta át.

Kiemelkedő pályamunkákért
oklevélben részesültek még: Adverticum Rt., Bell Research, EXPRESSZ Magyarország Zrt., Kancellár.hu, Kapsch TeleCom Kft., Kürt Rt., Novodata Számítástechnikai Rt., Sense/Net és a TeleTrade Consult Kft.

A 2006-os esztendőre vonatkozó IT-BUSINESS Leadership Award pályázat feltételei hamarosan megtekinthetők lesznek az IT-BUSINESS magazinban és a www.it-business.hu/LeadershipAward weboldalon.

Az IT-BUSINESS Leadership Award küldetése, hogy elismerje azon pályázók munkáját, akik példaértékű iparági megoldásokat hoztak létre az adott évben. A díj odaítélésével tisztelgünk azon fejlesztők munkája előtt, akik képesek új perspektívákat felmutatni, mely ösztönző erővel hat versenytársaikra ugyanakkor kedvezően hatást gyakorol a gazdaságra. Az útmutató szerep felvállalásában nagy szerepet játszik az innovációs érték vagyis az a bátorság, kíváncsiság és önbizalom, mely újításra serkenti az alkotókat.

A kiírás mindenki számára jelenleg is hozzáférhető a www.it-business.hu/LeadershipAward weboldalon.
Kulcsszavak: IT-Business díj pályázat

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05