MS- és SAP-partnerek demonstrációja a Westendben

Kovács Attila, 2006. február 8. 16:15
A Trainex által szervezett „Számvitel 2006 – Szofverbörze”című budapesti kiállításon, február 7-én és 8-án mintegy negyven olyan cég vett részt, amelyek leginkább a kis- és közepes vállalati szektornak szánt, egymással versenyző vállalatirányítási és ügyfélkapcsolat kezelő megoldásokat mutattak be.
Az eseményen idén valamivel kevesebb kiállítót, és jelentősen kevesebb szakmai érdeklődőt találtunk, ugyanakkor az is észrevehető volt, hogy mostanra a fontosabb vállalatirányítási megoldásokat szállítók leginkább a két nagy konkurens, a Microsoft (Navision), vagy az SAP (Business One) partnereként, azok termékeit, megoldásait kínálták. Mind a Navision, mind a Business One értékesítését, bevezetését, támogatását és a speciális, egyedi, illetve a vertikális megoldások kifejlesztését a börzén kiállító szakpartner cégek végzik.

A kiállításon a Microsoft kiemelt hazai partnereként jelen volt a Datorg Team Kft., amelynek célja, hogy átfogó megoldást nyújtson, a stratégiai vezetéstől az operatív működésig mind a nagy-, mind pedig a kis- és középvállalatok (kkv) számára. A kkv piaci szegmens igényeinek és elvárásainak kielégítése érdekében a cég 2005-ben szélesítette termékpalettáját a számos hazai kis- és középvállalatnál már bizonyított Microsoft Navision ERP rendszerrel. A kft-nél jelenleg több, ágazat-specifikus add-on megoldás kialakítása zajlik a standard Navision rendszerhez ( például a nyomdaipar számára készül a Navision pénzügyi moduljának és a HiFlex nyomdai szoftvernek az integrációja, illetve bevezetése a Szikra Lapnyomdában).

Az amerikai Ross Systems cég iRenaissance nevű, a folyamat alapú gyártástechnológiát támogató integrált vállalatirányítási programrendszerének (ERP, CRM, SCM) hazai képviseletét tatabányai telephellyel a Ross Systems Hungary Kft. látja el. A tíz hazai referencia között megtalálható gyógyszeripari, vegyipari, fémipari, biotechnológiai és élelmiszeripari alkalmazás.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A MITTE az ügynökségi partnere a világ első tokenizált naperőmű projektjének

A MITTE felel a globális zöld energia vállalat, a Sunmoney Solar Group almárkájának branding és social feladataiért, illetve a Sunmoney 360 app design feladataiért.

2024. április 19. 16:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50