Sunbelt termékek hazánkban - Tovább él a Kerio tűzfal

forrás Prim Online, 2006. február 22. 11:10
A Sunbelt az egyik legszélesebb körben használt személyi tűzfal, a Kerio Personal Firewall felvásárlásával hívta fel magára a figyelmet: a Kerio Technologies-tól 2005. végén vásárolt szoftver megújulva érhető el a Sunbelt színeiben, és fejlesztése is tovább folytatódik.
A Sunbelt Software jeligéje – “Távol tartjuk a rosszfiúkat” – és termékei egyaránt felveszik a harcot az újabb hálózati fenyegetésekkel, és megbízható védelmet kínálnak felhasználóiknak. A termékek között megtaláljuk a megújult Kerio Personal Firewall-t, a CounterSpy kémprogram-eltávolítót, az iHateSpam kéretlen levél szűrőt és több, otthoni és vállalati környezetbe szánt hálózatbiztonsági alkalmazást. A Sunbelt termékek már hivatalosan is elérhetők a Sunbelt Software frissen nyílt magyarországi képviseletén: elindult a www.sunbelt.hu weboldal és vele egyidőben a Yellow Cube Kft. elkezdte a Sunbelt termékek magyarországi forgalmazását.

A személyi tűzfal megbízható társa, a CounterSpy kémprogram-eltávolító és a Microsoft Anti-Spyware alkalmazása sok hasonlósággal rendelkezik: mindkét programot közös forráskódból fejlesztették, és a mai napig szoros együttműködésben dolgoznak – a kémprogram adatbázisokat a Sunbelt és a Microsoft fejlesztői megosztják, amíg a globális ThreatNet hálózat segítségével végfelhasználók százezrei segítenek a gyanús alkalmazások minél gyorsabb észlelésében.

A Sunbelt termékek magyarországi honlapja a www.sunbelt.hu cím alatt érhető el, ahol egyes alkalmazások jelentős bevezetési kedvezménnyel is kaphatóak.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50