Raiffeisen + HP: Magyarország legnagyobb AMD-alapú PC eszközparkja

forrás Prim Online, 2006. február 22. 13:10
A Raiffeisen Bank Zrt. 2005. szeptemberében ismét a HP Magyarországot választotta asztali PC számítógépeinek szállítójául. A HP Business Desktop dx5150 teljesítménye és az ár/érték aránya meggyőzte a Raiffeisent arról, hogy AMD processzorral szerelt személyi számítógépeket vásároljon. A bank informatikai rendszere Magyarország legnagyobb HP által szállított AMD-alapú kliens infrastruktúrája.
Előítéletekkel teli világunkban hazánk egyik legnagyobb bankja, a haladó szellemű Raiffeisen Bank Zrt. alapos tesztelés után, eszközparkjának folyamatos frissítése céljából már több mint 1000 AMD alapú asztali számítógépet vásárolt.

A bank hazai alapításától kezdve a HP ügyfele. A HP Magyarország a bank beszerzési pályázatának részeként bemutatóeszközöket bocsátott a pénzintézet informatikusai rendelkezésére. Az alapos tesztelés alapján a szakemberek meggyőződtek róla, hogy az AMD nem csak áraival, de a minőség, teljesítmény és kompatibilitás tekintetében is versenyképes.

A HP közvetlenül szállítja a HP dx5150 Small Form Factor AMD-processzorral szerelt  konfigurációkat. A bank informatikai szakembereinek munkáját megkönnyítendő, a „Change Standard BIOS Settings” szolgáltatást is telepítették, azaz a HP gyáraiban az ügyfél által igényelt BIOS beállítások kerülnek a gépekre. A szolgáltatás használatával biztosítható, hogy a Raiffeisen Bank egyetlen számítógépe sem nélkülözi az ügyfél által biztonsági szempontból fontosnak tartott BIOS beállításokat, s jelentősen csökken az adminisztráció idő- és költségigénye.

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05