Ingyenes újdonságok Painter IX-tulajdonosoknak

forrás Prim Online, 2006. február 28. 11:22
A Corel bemutatta legújabb frissítését, a Corel Painter IX.5 szoftvert, amellyel még egyszerűbbé vált a fényképek festményekké alakítása.
A Corel Painter IX.5 támogatást nyújt a Rosettához, így a felhasználók Intel alapú Apple hardvereken is futtathatják a Corel Paintert. A Corel Painter IX.5 ingyenesen letölthető minden regisztrált Corel Painter IX tulajdonos részére a www.corel.com honlapról.

A Painter IX.5 néhány izgalmas újdonsága:

  • Photo Painting Palette: Aláfestő, Auto-festő és Restauráló paletták adnak lendületet a festmények fényképekből való elkészítéséhez.
  • Rosetta támogatás Intel alapú Apple felhasználóknak: A legújabb Apple hardver használói is élvezhetik a Corel Painter, a digitális Wacom® táblák valamint a 6D digitális toll előnyeit.
  • Corel Paint Shop Pro támogatás Windows felhasználóknak: Ezzel a bővítéssel Windows alatt is megnyithatók a Paint Shop Pro állományok.
  • Rubber Stamp Tool: Ez a klónozó eszköz pontról pontra történő másolást tesz lehetővé egy képen belül vagy különálló állományok egyes területei között.
Kulcsszavak: Corel

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09