"A játék a legjobb tanár" - Verseny kreatív programozóknak

forrás Prim Online, 2006. március 1. 08:49
"Edutainment 2006 - A játék a legjobb tanár" címmel hirdetett tartalomfejlesztő versenyt a hazai e-learning piac egyik meghatározó szolgáltatója, az Eduweb Multimédia Rt., az Elektronikus Játékkultúra Magyar Egyesületével karöltve.
A játszva tanítás koncepcióját célzó pályázat olyan digitális oktató tartalmak készítésére irányul, melyek játékos elemek felhasználásával, szórakoztatva képesek az ismeretek elsajátíttatására.

A versenyen részt vevő edutainment fejlesztők két fordulóban mérhetik össze tudásukat. Az első forduló során egy e-mailben kapott feladattal kell megbirkózniuk, majd a döntőbe jutottak egy 8 órás "élő" programozás során bizonyíthatják rátermettségüket.

A verseny részvételi szabályai a www.eduweb.hu honlapon találhatók. Pályázni ugyancsak ezen az oldalon, március 13-ig lehet. A beküldött pályaműveket és a döntő résztvevőit szakmai zsűri bírálja el, a szervezők ugyanakkor a közönségnek is lehetőséget biztosítanak a legjobb 16 pályamű értékelésére, melyek ugyancsak az Eduweb honlapján tekinthetők meg. A döntőről televíziós felvétel készül, amelyet a fix.tv április 3-i "level up" adásában láthatnak az érdeklődők.
Kulcsszavak: verseny oktatás Eduweb

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50