Gyémánttal ékesített, arany USB-tároló

Genda Csongor Zoltán, 2006. március 6. 17:20
A White Lake elektronikai konszern a CeBIT-en készül bemutatni legújabb, luxuskategóriájú hordozható USB-adattárolóját, melynek borítóját 14 karátos aranyból készítették el, és ezt tetézve, még apró gyémántok is díszítik az eszközt.
"Ezen termékünk új távlatokat nyithat meg előttünk. Már az elmúlt esztendőkben is gyártottunk személyre szabott, iniciálékkal ellátott USB-adathordozókat, amelyek nagy sikernek örvendtek a vásárlók körében, azonban némelyek valami ennél is exkluzívabbat szerettek volna. Íme elkészítettünk egy gyémántokkal ékesített aranyfoglalatba ágyazott tárolót, amely bárki igényeit kielégítheti" - nyilatkozta Rob van Berkom, a White Lake tulajdonosa.

Berkom elmondta még, hogy minden egyes darab a neves holland aranyműves, Erwin Vroome kezének a munkáját dicséri. Az öt kicsike gyémánttal díszített modellért 2950 eurót, míg az ékkövek nélküli "egyszerű", aranyból készült adathordozókért csupán 2400 eurót kell majd fizessenek az érdeklődők.

A gyártó bejelentette, hogy 18 karátos változatban is forgalomba hozzák majd a nem éppen a nagyközönségnek szánt memóriaeszközöket, azonban azok áráról nem szóltak, mint ahogy arról sem közöltek információt, hogy milyen tárolókapacitással érkeznek az üzletek polcaira az új USB-adathordozók.

Kulcsszavak: memória USB

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50