"Kiváló Microsoft Business Solutions Partner" lett a Revolution

forrás Prim Online, 2006. március 8. 13:15
Kiváló Business Solutions partner minősítéssel díjazta a Microsoft Magyarország a Revolution Software Kft. 2005. évi teljesítményét. A díj odaítélésében az év során értékesített Navision licenszek értéke és a megvalósított projektek száma mellett a felső vezetés többéves elkötelezettsége, a nagyszerű szakembergárda, a hatékony marketing és értékesítői teljesítmény is szerepet játszott. A Revolution az elmúlt évben 49%-os növekedést ért el a kis- és középvállalatok körében értékesített vállalatirányítási rendszerek terén és 2006-ban további 40%-os növekedést tervez ebben a piaci szegmensben.
A Microsoft Magyarország Kft. Üzleti Megoldások (MBS) üzletága 2006. február 22-23-án Siófokon partnertalálkozót szervezett, amelyen több mint 100 cég képviseltette magát. A partnerek 2005-ös évi üzleti sikereinek eredményeinek köszönhetően idén hat cég érdemelte ki a kiváló partneri címet, köztük a Revolution Software Kft.

A Microsoft Business Solutions üzletág világszerte kifejezetten jó negyedévet zárt, de Magyarországon a nemzetközinél is jobb eredményeket ért el, az IDC felmérése szerint piaci részesedése 67 százalékkal növekedett.

A szoftverpiaci konszolidáció hatásaira reagálva a Revolution Software 2004 második felében csatlakozott a Microsoft Navision partnerei körébe és a világszerte népszerű megoldás értékesítését, bevezetését stratégiájának szerves részévé tette. A csatlakozási döntés eredményeképpen a cég a Navision termékvonalával nem ütköző, a több mint 500 vállalatnál futó Iroda ++ integrált kkv-s rendszerének megtartása és továbbfejlesztése mellett döntött, SQL-alapú, közép- és nagyvállalati rendszerének piaci terjesztését azonban felfüggesztette.

A Revolution az elmúlt évben a Navision csapatát – értékesítők, konzulensek, fejlesztők, tanácsadók - 12 főre növelte és az EU-s források elérésében is segíti a Navisiont beszerző vállalatokat instant pályázati anyagokkal, valamint pályázatírói szakértői háttérbázissal.

2005 végéig már 25 cég ügyvitele zajlik Navisionnel a Revolution munkája nyomán, köztük olyanoknál, mint a sör nagykereskedelemmel foglalkozó Carlsberg Hungary Kft, a Schako Kft., amely Európa egyik piacvezető légtechnikai komponens-gyártójának magyarországi leányvállalata, az SCD Holding (CE) Rt., amely Magyarország egyik vezető ingatlanfejlesztő cégcsoportja, valamint az elsősorban csapágyak kereskedelmével foglalkozó Minőségi Csapágy Kft., illetve a szauna felszereléseket forgalmazó Arch International Kft.

2006-ban a Revolution Software az ERP-, azaz a Microsoft Navision, illetve a cég által fejlesztett Ruházati kis- és nagykereskedelmi rendszer és hozzájuk kapcsolódó egyedi fejlesztések terén a piacbővülési trendek, valamint a pályázati feltételek és a finanszírozási lehetőségek javulását figyelembe véve 40%-os növekedést tervez.

Közel félmillió e-töltőpontra is szüksége lehet Franciaországnak néhány éven belül

A becslések szerint 2030-ra Franciaországban legalább 330 ezer, de akár 480 ezer e-töltőállomásra is szükség lehet. Ehhez gyors ütemben, folyamatosan újabb és újabb autópálya-pihenőhelyeket szerelnek fel töltőkkel, ahol már most akár 20 perc alatt 80 százalékra „tankolhatóak” az e-autók. 

2024. április 16. 10:10

Dizájnkiállításon és konyhai szakkiállításon is megmutatja magát a Samsung

A Samsung két milánói eseményen vesz részt idén áprilisban. A vállalat az EuroCucina 2024 konyhai szakkiállításon az összekapcsolt otthonok jegyében mutatja be új, prémium konyhai eszközeit és az életstílust, amit a készülékek kínálhatnak. A Milánói Design Hét Fuorisalone 2024 eseményén rendezett dizájnkiállításán pedig művészileg is megmutatja a látogatóknak a vállalat formatervezési filozófiáját.

2024. április 15. 19:32

10 meglepő NASA találmány, ami a mindennapi életünk részévé vált

Morzsaporszívó, babatápszer, láthatatlan fogszabályzó. Ma már hétköznapinak számító eszközök, melyekről nem is gondolnánk, hogy a világ legnagyobb űrügynöksége, a NASA áll kifejlesztésük mögött. A National Geographic összegyűjtött 10 olyan forradalmi találmányt, melyet a kezdetekben az űrkutatásban használtak, de később gyökeresen alakították át az emberek életét.

2024. április 15. 19:08

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Ez lehet a rohamosan terjeszkedő olcsó kínai webshopok igazi ellenfele

Miközben az olcsó, kevésbé minőségi árut kínáló kínai cégek gőzerővel árasztják el Európát a termékeikkel, egyre többen fordulnak egy új alternatív vásárlás felé. Ez a jelenség a közösségi finanszírozás megjelenése az online vásárlásban, ami a prémium és luxus színvonalat teszi elérhetővé. Az alacsony ár mindkettőben közös, eredményben viszont drasztikusan eltér egymástól a kétfajta vásárlás.

2024. április 15. 17:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09