Újabb nemzetközi teszten bizonyított a magyar VirusBuster

forrás Prim Online, 2006. március 10. 09:31
A VirusBuster MailShield for SMTP levelezésvédelmi terméke 2006 márciusában immár ötödik alkalommal szerezte meg az iparág által is széles körben elismert Checkmark Anti-Virus Level One független nemzetközi minősítést.
A több mint 15 éves piaci tapasztalatokkal rendelkező vírusvédelmi és biztonságtechnikai megoldásokat szállító magyar cég üzletpolitikájában mindig is meghatározó elem volt a nemzetközi teszteken történő megfelelés képessége. E filozófia jegyében, valamint annak érdekében, hogy a cég a külföldi piacok aktív szereplőjévé is válhasson, a VirusBuster 2000. óta folyamatosan méretteti meg vírusvédelmi termékeit a különböző nemzetközi teszteken.

Az elmúlt 5 év során megoldásai számos nemzetközi független teszten kaptak kitűnő minősítést. A VirusBuster 13 alkalommal szerezte meg a Virus Bulletin 100% Award-ot, a tavalyi év során megkapta a nemzetközileg is széles közben elismert ICSA Desktop/Server Anti-Virus Detection minősítést, valamint idén tavasszal 5. alkalommal nyerte el a Checkmark Anti-Virus Level One független nemzetközi minősítést.

A cég számos hazai elismeréssel is büszkélkedhet. Minősítései között olyan díjak szerepelnek, mint a 2003-ban elnyert "Év innovatív üzleti megoldása", a 2004-ben megkapott "IT Reménység" díj, valamint az IVSZ-től 2005-ben másodízben odaítélt Szoftver Export Minősítés.

„A West Coast Labs nemzetközi szervezet által kiállított Checkmark minősítés egyértelmű garancia arra, hogy egy adott termék biztosítja-e azt a maximális minőségi szintet, amit a számítógépes biztonságtechnikai megoldások felhasználói attól elvárnak. Az elismerést kizárólag a vadon terjedő vírusok felismerésében 100%-os arányt elérő vírusvédelmi megoldások kaphatják meg. A teszt során azt vizsgálják, hogy a termékek felismerik-e azokat a vírusokat, amelyek valójában is fertőzéseket okoznak a világban, így a felhasználók egyértelműen meggyőződhetnek arról, hogy a tesztelt vírusvédelmi termékek megbízhatónak bizonyulnak-e.” – mondta Bozsó Julianna, a VirusBuster ügyvezető igazgatója. A MailShield for SMTP a VirusBuster egyik legnépszerűbb terméke, nemcsak a magyarországi, de külföldi felhasználók körében egyaránt. Jelenleg ez a megoldás több százezer felhasználónak nyújt biztonságot világszerte az interneten érkező károkozókkal szemben.

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50