A Veracomp az Extreme Networks magyarországi forgalmazója

forrás Prim Online, 2006. március 13. 12:00
A Veracomp az Extreme Networks termékeinek hivatalos forgalmazójává vált Kelet-Közép-Európában.
Február közepén a Veracomp megkezdte az Extreme Networks megoldásainak forgalmazását. Az ajánlatban megtalálható a - főleg a nagyvállalatok és a távközlési cégek számára dedikált - berendezések teljes skálája, így a BlackDiamond, Summi és Alpine sorozat Ethernet kapcsolói, valamint az infrastruktúra és az ISM szolgáltatások menedzselését szolgáló alkalmazásai.

A szerződés keretében a Veracomp technikai támogatás nyújtási és oktatási szolgáltatást biztosít az Extreme Networks megoldásainak témakörében.

  • Az Extreme Networks vezető szerepet játszik a konvergens hálózatok piacán. Az 1996-ban alapított amerikai cég a legmagasabb színvonalú hálózati termékekre szakosodott. A fejlett Gigabith Ethernet kapcsolók és vezérlő alkalmazások mindenekelőtt a nagyvállalatok, távközlési szolgáltatók és a városi hálót építő és kiszolgáló cégek számára készülnek.
  • A Veracomp élenjáró távközlési és informatikai megoldások forgalmazására szakosodott lengyel disztribútor. Termékeit és szolgáltatásait kizárólag partnereinek - viszonteladóknak, rendszerintegrátoroknak és szolgáltatóknak - értékesíti. A vállalat Közép-Kelet Európa 14 országában van jelen. A Veracomp különösen nagy szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezik a hálózatok, a biztonság és a tárolás terén. A vállalat a lengyel informatikai piac vezetője és 45 millió eurós bevételével 2004-ben a 32. helyet foglalta el a lengyel vezető informatikai cégek között és a 9. helyet a legnagyobb lengyel IT exportőrök (TOP 200, ComputerWorld, IDC’ 2004) között. Veracomp 2002 óta sikeresen működik a magyar piacon.
Kulcsszavak: Veracomp

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50