60%-os HyperTransport és 35%-os PCI Express x16 túlhajtás: ASUS A8R32-MVP

Kiss Ádám Zoltán, 2006. március 17. 14:02
Az ASUSTeK bemutatta A8R32-MVP Deluxe alaplapját, mely az ATI CrossFire Xpress 3200 chipset-en alapul, és az AMD Socket 939-es Opteron és Athlon 64 X2 processzorokat is támogatja, a Deluxe alaplap egyesíti a Stack Cool 2 ventilátormentes hűtési eljárást és a CrossFire két videokártyás technológiát.
Finombeállítási lehetőségek

Az A8R32-MVP Deluxe alaplapot a rajongók és a finomhangolók kívánságait szem előtt tartva tervezték, számos lehetőséget biztosít, hogy pontról-pontra, lépésről-lépésre növeljük a rendszer teljesítményét a maximumig, ami kihozható belőle. Ezek a DIMM, a processzor, az északi híd feszültségértékeinek szabályozása és a folyamatos frekvenciaállítás (SFS). A független északi híd feszültségszabályozásán kívül az A8R32-MVP maximális flexibilitást és a rendszer teljes felügyeletét nyújtja, a lehető legprecízebb és legstabilabb beállítások érdekében.

Memóriahangolás

Az A8R-MVP Deluxe tartalmazza az AI Clock Skew memória-hangoló technológiát, mely drasztikusan növeli a memória túlhajtási képességét, és a lehető legnagyobb számítási sebességet teszi lehetővé. Az AI Clock Skew automatikusan átállítja a memória órajel időzítéseit, így növeli a memória túlhúzhatóságát 10-15 %-kal.

PEG (PCI Express Grafika) Link

Ez a funkció, lehetővé teszi, hogy a felhasználók növeljék a GPU és a VGA memória adatátviteli sebességét az alaplap BIOS-án keresztül, a rendszerbuszhoz és memóriabuszhoz hasonlóan. A PEG Link Mód erőteljes videó teljesítmény nyújt a DirectX 8 és DirectX 9 alkalmazások esetén.

Stack Cool2 Ventilátormentes hűtés

A Stack Cool2 egy ventilátormentes, hangtalan hűtési eljárás, kizárólag az ASUS-tól. Hatékonyan elvezeti a kritikus alkatrészek által termelt hőt a különleges kiképzésű nyomtatott áramköri lap hátoldalára, a hatékonyabb hőleadás érdekében. Ezt kombinálva az alacsony fogyasztással, azzal hogy az északi híd 8 W-ot a déli pedig 6 W-ot fogyaszt, a chipset gyakorlatilag végig hűvös marad.
Kulcsszavak: Asustek ASUS alaplap

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50