Az ATEN KVM megoldásai megkapták a Linux tanúsítványt

forrás Prim Online, 2006. március 19. 13:37
Az ATEN KVM megoldásai közül hat elnyerte a KeyLabs Linux-kompatibilitási jelölését a nyitott forrású platformokkal való kompatibilitásért. Az ATEN KVM készülékei mindenekelőtt a Novell SuSE v9.3 platformjával kompatibilisek.
A KeyLabs, az AppLabs tanúsításért felelős testülete, az alapoktól kezdve építette fel ezt a Linux-kompatibilitás-vizsgáló programot, ugyanis egyértelmű igény jelentkezett az iparban az ilyen jellegű tesztelésekre. A KeyLabs kínálja az egyetlen, a forgalmazó szempontjából semleges Linux-kompatibilitás tesztelőprogramot az iparágban. Ez az iparban elsőként megjelent program elfogulatlan rangsort állít fel a hardverforgalmazóknak, hogy bizonyíthassák potenciális vevőiknek: termékeik kompatibilisek a Linux operációs rendszerrel és azokat tesztelték a teljes működőképesség tekintetében. A KeyLabs jelenleg hardverteszteléseket végez a Linux fő forgalmazói számára, beleértve a RedHat, Mandrake, SuSE, OpenLinux, TurboLinux és a UnitedLinux cégeket.

Az ATEN Linuxra hitelesített megoldásai

Megvizsgálták a következő hat KVM megoldást, amelyek mostanra megkapták a Linux-megfelelőségi tanúsítványt: CS-1758, CN-6000 KVM on the NET, KH0116, Matrix KM0432, KN9116 és KW1000 KVM vezeték nélküli kapcsolaton keresztül.

Az International Co., Ltd. elnöke, Kevin Chen szerint a KeyLabs által kiadott Linux tanúsítvány számos kritikus pont ellenőrzését tette szükségessé, beleértve a több operációs rendszerrel való együttműködés képességét, a monitor tesztelését, a kapcsolási parancsokat és a Linux-kompatibilitást.
Kulcsszavak: Aten

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05