Távoli iroda konszolidáció megoldás a McDATA-tól

forrás Prim Online, 2006. március 20. 11:28
A McDATA Corporation társaság új ROC (Remote Office Consolidation - távoli iroda konszolidáció) megoldásával az üzleti vállalkozások jelentősen csökkenthetik költségeiket, javíthatják együttműködési képességüket és biztosíthatják az üzlet folytonosságát. A ROC megoldás a termékek és szolgáltatások teljes körét jelenti, amelyek segítségével az ügyfelek konszolidálhatják, központilag irányíthatják és megvédhetik távoli irodai alkalmazásaikat és adatkészleteiket, ugyanakkor biztosíthatják a kívánt szolgáltatási szintet. A ROC ezen kívül a beruházás gyors megtérülését (ROI) is biztosítja – általában egy éven belül.
A ROC megoldás az alábbi termékeket és szolgáltatásokat öleli fel:

SpectraNET WAN Data Services Accelerator: a Riverbed társasággal kötött OEM viszonteladói megállapodás keretében szállított eszköz, amely jelentősen javítja a WAN hálózatokon keresztüli alkalmazás- és fájlhozzáférési teljesítményt, való idejű adathozzáférést biztosít a központosított adatközpontoknál.

SpectraNet Replicator for Exchange:
a FalconStor társasággal kötött OEM viszonteladói megállapodás keretében szállított eszköz, amely drámaian javítja a helyi fájl, adatbázis illetve Outlook postafiók helyreállítást, valamint a távoli katasztrófa elhárítást Microsoft Exchange környezetben.

McDATA kapcsolási megoldások:
A McDATA Intrepid és Sphereon termékcsalád az iparágban legtöbbet telepített kapcsolási megoldás az adatközpontoknál. Kezdve blade és fabric kapcsolóktól egészen az ultra-nagy-port-számú vállalati director eszközökig a McDATA kapcsolástechnikai megoldási megfelelő kapacitást, rendelkezésre állást és teljesítményt biztosítanak az ügyfél SAN (tároló hálózat) bármely alkalmazása számára.

McDATA bővítő megoldások: A McDATA Eclipse és UltraNet bővítő termékek segítségével biztonságos, nagysebességű tömörített adat replikáció végezhető az elsődleges és másodlagos adatközpontok között tetszőleges típusú WAN hálózaton keresztül, valamint folyamatos valós idejű hozzáférés valósítható meg a távoli helyekről.

McDATA sávszélesség szolgáltatások:
A McDATA sávszélesség szolgáltatások teljes végpont-végpont közötti távközlési sávszélességet és valódi WAN monitoring és menedzsment szolgáltatást biztosít – mindez közvetlenül beszerezhető a McDATA társaságon keresztül.

McDATA támogatási és professzionális szolgáltatások:
a hét minden napján 24 órás globális támogatás a ROC megoldásokhoz közvetlenül a McDATA társaságtól. A McDATA professzionális szolgáltatások segítséget nyújtanak az ügyfeleknek végpont-végpont projekt menedzsment formájában a ROC megoldások telepítésének minden lépésénél a strukturális és telepítés tervezésétől kezdve egészen a megvalósításig

Az ügyfelek tetszésük szerint a McDATA ROC kínálatának bármely vagy összes elemét használhatják. A ROC megoldások kaphatók a McDATA társaságnál, és 2006 első felétől a McDATA partnereinél és viszonteladóinál.

sajtóközlemény

Kulcsszavak: security hálózat McDATA

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50