Fotexnet: Rendhagyó online promóció Koncz Zsuzsa új albumának

forrás Prim Online, 2006. április 4. 14:19
Magyarországon először, Koncz Zsuzsa még a megjelenés előtt ingyenesen letölthetővé tesz egy dalt az új albumáról a Fotexnet Kft. által üzemeltetett weboldalán.
Április végén kerül a boltokba Koncz Zsuzsa új verslemeze a Hungaroton gondozásában Egyszerű ez… címmel, amely köré a Fotexnet Kft.-vel együttműködve egyedülálló online kereskedelmi promóciót szerveznek. Koncz Zsuzsa az április 3-i sajtótájékoztatóján elmondta, az új album kapcsán országos turnéval, év végi Aréna-koncerttel és különleges meglepetésekkel szeretne az idén kedveskedni rajongóinak.

A művésznő Magyarországon egyedülálló módon, még a megjelenés előtt ingyenesen letölthetővé és szabadon felhasználhatóvá teszi a Fotexnet Kft. által üzemeltetett honlapján az új album egyik dalát és annak videóklipjét. Az Április hónapja című dal az album megjelenéséig, április 19-éig mindenki számára elérhető MP3 formátumban.

A Fotexnet Áruházat üzemeltető médiapartner segítségével emellett egyedülálló kereskedelmi akcióval vezetik be az Egyszerű ez… című albumot. Az album dedikált példányai a megjelenés előtt - kizárólag a Fotexnet Áruházban - limitált példányszámban előrendelhetőek.

A dedikált albumot már a megjelenés előtt megrendelhetik a látogatók, ehhez a művesznőnek saját Express boltot készített a Fotexnet, ahol az exkluzív lemez mellett a művésznő többi albuma is megvásárolható.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50