Az Ericsson új szolgáltatást fejlesztett mobil-televíziózáshoz

forrás Prim Online, 2006. április 5. 14:06
A mobiltelevíziózás felé tett jelentős lépésként az Ericsson bemutatta újonnan kifejlesztett speciális műsorkalauzát az MIPTV/Milia televíziós és műsorszórási rendezvényén. Az alkalmazás egyetlen helyre integrálja a televíziós és az igény szerinti mobil televíziós szolgáltatásokat.
A rendezvényen az Ericsson bemutatta, hogy a megoldás alkalmazásával hogyan rendszerezhető hatékonyan és érhető el könnyen számos televízió- és igény szerinti műsor egy helyen a mobiltelefonon. A megoldás révén a felhasználók könnyűszerrel lejátszhatják a tárolt tartalmat is, így a mobil televíziós szolgáltatás még vonzóbbá és még személyesebbé tehető.

A továbbfejlesztett műsorkalauz funkció minden műsorról részletes információt tartalmaz, ezáltal gazdag élményt nyújt a mobil televíziós szolgáltatások felhasználói számára.

Az Ericsson felhasználók és vállalati ügyfelek viselkedését vizsgáló laboratóriuma által készített tanulmányok szerint a fogyasztók érdeklődése a mobil televíziózás iránt gyakran a helyzet függvénye és a vonzó időtöltési lehetőségek egyike. Az igény szerinti szolgáltatások lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy felvételről lejátszott műsorokat, előző napi híreket és archív anyagokat tekintsenek meg akkor, amikor kedvük és idejük van rá. A mobil televíziózás felhasználóinak követelményeit a televízió- és az igény szerinti szolgáltatások együttesen elégíthetik csak ki.

A továbbfejlesztett alkalmazás az Ericsson mobil televíziózási és videomegoldásának részeként, 2006 negyedik negyedévében kerül kereskedelmi forgalomba.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05