Június 11.: Nintendo DS Lite USA-premier - bizonytalan EU-start

Genda Csongor Zoltán, 2006. május 5. 20:33
A Nintendo America képviselői bejelentették, hogy június 11-én megkezdik az átdolgozott DS tengerentúli forgalmazását, arra vonatkozólag azonban nem tudtak pontos információt közölni, hogy a hordozható játékgép mikor kerül az európai üzletek polcaira.
"Egyelőre nem született döntés ez ügyben. Az interneten terjedő hírt, miszerint június 9-én debütálunk az öreg kontinensen a DS Lite-tal, nem erősíthetjük meg" - nyilatkozta Tim Ende-Styra, a Nintendo németországi szóvivője.

A gyártó Japánban még márciusban piacra dobta a DS karcsúsított verzióját, amely 20%-kal könnyebb lett, valamivel kisebb is, és természetesen esztétikusabb külsőt is kapott elődjéhez képest. A helyi lapok beszámolói szerint nagyon nagy a kereslet az új konzol iránt a szigetországban, és a gyártó is ezzel indokolta a kései amerikai, valamint a még mindig bizonytalan idejű európai forgalombahozatalt. Az Egyesült Államokban az érdeklődők 130 dollár körüli összegért vásárolhatják meg jövő hónaptól a Nintendo DS Lite-ot.
Kulcsszavak: konzol Nintendo

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05