Képek a Dell következő generációs XPS játékos PC-iről

Milkovits Gábor, 2006. május 10. 23:03
A Dell képeket mutatott be az interneten a cég következő generációs XPS játékközpontú asztali és noteszgépéről, a technikai részletek azonban egyelőre még váratnak magukra.
A termékek közül a laptop előzetes formában a januári CES-en már bemutatkozott. A prototípus egy 2,1 GHz-es Intel Core Duo processzorral, dupla merevlemezes meghajtóval, 20" képernyővel, valamint összesen 8 hangszóróval volt felszerelve. Az asztali PC-ről még ennél is kevesebb tudható - a Dell ugyanakkor olyan mellékesnek tűnő apróságokat közöl vele kapcsolatban, mint az alumínium ház, a hátsó támaszték, vagy az, hogy a gép 7-féle színű LED-del ellátva lesz kapható. Elképzelhető persze, hogy a processzort, a merevlemezes meghajtó(ka)t, vagy a grafikus lapkát érintő kérdések még mindig eldöntetlenek, hiszen egyelőre a forgalmazásról sem árultak el közelebbit. A Dell honlapján található beharangozó szerint a helyi idő szerint szerda este Los Angelesben kezdődő E3 kiállításon valószínűleg hallhatunk még az új XPS PC prototípusokról (http://accessories.us.dell.com/sna/sna.aspx?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&%7Etopic=gaming).

Jelenleg még mindig nem eldöntött, hogy a Dell valóban elő akar-e rukkolni a közeljövőben a képen látható termékekkel, vagy pedig csak vevőcsalogatónak szánja-e őket a most kapható M 1710-es noteszgéphez, vagy a cég tulajdonában lévő Alienware játékközpontú modelljeihez.
Kulcsszavak: Dell PC notebook

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50