Cisco és Microsoft integrált ügyfélkapcsolat-kezelő megoldás KKV-knak

forrás Prim Online, 2006. május 18. 13:41
A Microsofttal folytatott együttműködés eredményeképpen a Cisco Systems bemutatta a Cisco Unified CRM Connector 3.0 CRM-alkalmazását, amelyet a Microsoft Dynamics CRM 3.0-val integráltak. Az új megoldás révén a kis- és középvállalatok a bejövő és kimenő hívások során villámgyorsan hozzáférhetnek az ügyféladatokhoz, így a hatékonyabban működés mellett ügyfeleiknek is jobb kiszolgálást biztosíthatnak.
A Cisco Unified CRM Connector 3.0 átfogó információkat szolgáltat a hívó ügyfélről, beleértve jelenlegi és korábbi vásárlásait, az értékesítési adatokat, a megrendelések állapotát, az ügyfélkapcsolatokat, illetve a számlázási adatokat. Amikor a Cisco Unified CallManager vagy a Cisco Unified CallManager Express hívásvezérlő fogadja a hívást, a Cisco Unified CRM Connector 3.0 automatikusan kapcsolódik a Microsoft Dynamics CRM-rendszerhez, majd előugró ablakokban megjeleníti az ügyfélkapcsolat eddigi adatait és a korábbi telefonhívásokat, így az ügyintéző az előzmények ismeretében bonyolíthatja le az aktuális hívást. Ugyanezek az adatok és funkciók távoli eléréssel is rendelkezésre állnak, ezáltal a külső helyszíneken dolgozó értékesítési és szervizmunkatársak gyorsan lehívhatják az információkat a hálózatról. Az új ügyfél-információkat vagy a telefonhívás adatait ezután visszatöltik a rendszerbe, így azok az adott ügyféllel történő következő kapcsolatfelvétel esetén az ügyintéző rendelkezésére állnak.

A Cisco Unified CRM Connector 3.0 jellemzői


A Cisco Unified CRM Connector 3.0 legújabb funkciói között található innovatív IP-alapú szolgáltatás az ügyféltörzsben megtalálható telefonszámról érkező hívás esetén automatikusan elküldi az adott ügyfélhez tartozó összes információt a Cisco Unified IP-telefonokra. Az IP-telefon kereső és kijelző szolgáltatásával a felhasználók bármelyik, XML-kód megjelenítésére képes IP-telefonon megtekinthetik az ügyféladatokat. További szolgáltatásként rendelkezésre áll a gyors és könnyen használható „kattintásos tárcsázás”, amellyel megjeleníthetők a CRM-kapcsolatok korábbi adatai és a hívásidőtartam is, valamint rögzíthetők a hívással kapcsolatos részletes adatok. A Cisco Unified CRM Connector 3.0 emellett a kapcsolódó hívásadatokat automatikusan feltölti a Microsoft CRM-adatbázisába. Az automatikus nyomkövetési funkció segítségével pedig a felhasználó történeti összefüggésében láthatja az adott ügyféllel kapcsolatos valamennyi korábbi kommunikációt.

A Cisco Unified CRM Connector 3.0 a Cisco Unified CallManager Express, a CallManager és a Contact Center Express alkalmazásokhoz rendelhető meg. Az új CRM-alkalmazás automatikusan felismeri az adott Cisco IP-platformot. A megoldás számos Cisco IP-telefonnal használható, kezdve a belépő szintű 7902G-től egészen a színes kijelzős 7970G modellig.

Értékesítési partnerek együttműködési lehetőségei


A Cisco egyidejűleg bejelentette a Cisco- és Microsoft-partnerek számára elindított FastStart nevű programot, amely a Cisco Unified Communications és a Microsoft Dynamics CRM-megoldások értékesítéséhez nyújtanak segítséget. A két vállalat együttműködése eredményeként létrejött egy olyan kiterjedt értékesítési és önkiszolgáló webhely a partnerek számára, amely a kis- és középvállalatoknak szánt átfogó megoldások hatékony bevezetéséhez kínál támogatást.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az SAP AI-alapú fejlesztéseivel a gyáripar is átalakul

A termelékenység, a hatékonyság és a precizitás újabb szintje érhető el azokkal az AI-alapú fejlesztésekkel, melyeket az SAP mutatott be az ellátási láncokhoz kapcsolódó megoldásaiban a Hannover Messe kiállításon. A valós idejű adatokból származó, mesterséges intelligencia által felfejtett következtetések abban segítenek a vállalatoknak, hogy jobb döntéseket hozzanak az ellátási láncok egészében, racionalizálják a termékfejlesztést és javítsák a gyártás hatékonyságát.

2024. április 25. 16:31

Kiderült, hogy állnak a magyarok a robotokhoz

Idén is kitárta kapuit a HVG Állásbörze, ahol több mint száz munkaadóval személyesen és hibrid formában is találkozhattak azok az álláskeresők, akik ellátogattak április 17-19-e között a Papp László Budapest Sportarénába. Mindenki kedvence, a Bastion Group robotkutyája is jelen volt az eseményen, ahol hatalmas volt az érdeklődés a robotika iránt.

2024. április 25. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50