Microsoft-megoldás a fociláz mellékhatásainak csökkentésére

forrás Prim Online, 2006. június 5. 11:09
Valós idejű információkat kaphatunk a foci-vb minden egyes mozzanatáról a Microsoft Football Scoreboard segítségével.
A Microsoft Football Scoreboard (Eredményjelző tábla) testre szabható és automatikusan frissülő alkalmazás révén a vb alatt naprakész információkat kaphatunk az éppen játszott meccsek eredményéről, a csapatok és az egyes játékosok teljesítményéről, sőt, még az egyes csoportok állásáról is. Az alkalmazás angol nyelvű, és néhány további, elsősorban a világbajnokságra kijutott nemzetek nyelvén is működtethető, de a grafikus kezelőfelületnek köszönhetően használata nagyon egyszerű.

"A 2006. június 9-én kezdődő labdarúgó vb négy hétre sokak figyelmét leköti, ugyanakkor a munkahelyeken továbbra is helyt kell állni. A Microsoft annak érdekében fejlesztette ki a Microsoft Eredményjelző táblát, hogy elvégezhessük feladatainkat, ám ne maradjunk le a vb fontos fejleményeiről sem" - mondta Deme Csaba, a Microsoft Magyarország Kft. marketingigazgatója. Az interneten keresztül automatikusan történő frissítés segítségével az éppen játszott meccsek aktuális állását láthatjuk, de információt kaphatunk arról is, hogy egy adott csapatban éppen ki van pályán, vagy kinek van sárga lapja, esetleg ki követett el piros lapot érdemlő bűnt.

Az alkalmazás fő kijelzőjén a felhasználó kedvenc csapata utolsó meccsének eredményét láthatja, de a Full results gombra kattintva a meccs részletes történéseiből is mazsolázhatunk.

Szintén a főoldalról érhető el a meccsek időbeosztása (Complete Fixtures), illetve az egyes csoportok állása (Full Tables). Ez utóbbi ablakból továbbkattintva lehetőségünk nyílik arra, hogy a világbajnokság állását a csoportmérkőzések után egy fastruktúra segítségével kövesse nyomon a munkahelyén elfoglalt drukker. Az alkalmazás főbb beállításait a jobb felső sarkában megjelenő második ikonra kattintva bármikor tetszés szerint lehet változtatni, így akár, sorozatos csalódások esetén, a kedvenc csapatot is le lehet cserélni.

A munkát megkönnyíti a transzparens kezelőfelület, amely szinte észrevehetetlenül bújik meg a képernyőnk sarkában, így valóban csak akkor vonja el pár percre a figyelmünket, amikor, úgymond "történés van".

A Microsoft Eredményjelző táblát az Eredeti Windows, Valódi Előny program keretében ingyenesen kínálja a Microsoft a Windows felhasználóknak. A programba automatikusan, egyetlen klikkel regisztrálnak a felhasználók, és ezután férhetnek hozzá a speciális tartalmakhoz, amelyek közé a Microsoft Eredményjelző tábla mellett további ingyenes ajánlatok is tartoznak. (Az Eredeti Windows, Valódi Előny program speciális ajánlatai az alábbi honlapon érhetőek el: www.microsoft.hu/eredeti/ajanlatok
Kulcsszavak: Microsoft sport

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09