Pannon: Budapest után mostantól már öt vidéki városból videotelefonálhatunk

forrás Prim Online, 2006. június 12. 09:55
A mobilszélessáv-szolgáltató rendkívüli hálózatfejlesztésének köszönhetően mától Szombathelyen és Szegeden is elérhető a videotelefonálás, ráadásul a Pannon mostantól három hónapig díjmentesen biztosítja a hálózatán belüli videohívásokat a két újabb városból is.
Budapest, Győr, Székesfehérvár és Pécs után június 12-től Szombathelyen és Szegeden is elérhetővé teszi a Pannon a harmadik generációs hálózat biztosította rendkívül nagy sávszélességet és az így lehetővé vált új szolgáltatást, a videotelefonálást.

„A Pannon vezető mobilszélessáv-szolgáltatóként Szombathelyen és Szegeden is  elsőként építette ki a videotelefonálást is lehetővé tévő hálózatot” – mondta Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója.  „A bevezetést követően három hónapig díjmentesen kínáljuk az új szolgáltatást, mellyel lehetővé válik, hogy élő képben lássuk a mobilunkon azt, akivel beszélünk.” – tette hozzá.

A mobil szélessávú szolgáltatásokra alkalmas készülékek június 18-ig 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatóak meg a Pannon szombathelyi és szegedi bemutatótermében és partner üzleteiben új számlás vagy kártyás előfizetés vásárlása esetén.

Az ország egyre nagyobb területén kiépített mobil szélessáv lényegesen gyorsabb mobil internetezést tesz lehetővé. Ezenfelül nagy adatátviteli sebességgel érhetők el a WAP-on a mobil videók, tévéműsorok, élő adások, letölthető zeneszámok, illetve a vállalatok beszéd- és adatkommunikációját új szintre emelő szolgáltatások. A Pannon hazánkban a legnagyobb mobil szélessávú lefedettségét biztosítja: a lakosságra vetítve immár Magyarország 65 százalékán elérhető, s folyamatosan tovább bővül az egymással együttműködő EDGE- és UMTS-hálózatok lefedettsége.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09