Püspökszilágynak is van már honlapja

forrás Prim Online, 2006. július 1. 12:50
A www.puspokszilagy.hu honlapon a látogató megismerkedhet a 700 fős kistelepülés múltjával, nevezetességeivel és napjaival.
A honlap megnyitásakor már szembetűnik, hogy bár nagyon kevés ember lakik itt, mégis milyen nagy kulturális élet folyik a faluban. A napi rendszerességgel frissített honlapon csak az elmúlt félév eseményei több mint egy tucat és még most következik a község legnagyobb eseménye a Málnafesztivál.

A honlap jobboldalán a polgármester köszönti a látogatókat és ékes szavakkal ecseteli mi az, ami különleges gyönyörű falujában, mi az, amiért érdemes személyesen is ellátogatni ide. Bal oldalon találhatók a legfontosabb információk, amik legfőképpen a helyieknek szolgálnak hasznos tudnivalókkal. Ilyen a Polgármesteri hivatal dolgozóinak névsora vagy az önkormányzati képviselők elérhetősége.

A honlap készítője, a DunaWeb Kft., gondolt a faluba látogató turistákra is, mert elhelyezte itt a busz, vasút és a rév menetrendet is. Püspökszilágy a napi szinten több mint 1.500 látogatót számláló Dunakanyar.hu Turisztikai és Információs portálon, regionális szinten is képviselteti magát a honlapon megjelenő friss információkkal: híreivel, a község programkínálatával és a gazdasági ajánlataival. Aki mégis helyben szeretne maradni, az megismerkedhet a település történetével, látványosságaival.

Püspökszilágy tehát az a feltörekvő kis falu, amely megérezte a kor kihívásait és tudja, hogy ma már csak akkor tud fejlődni, ha magát megmutatja a világhálón. Az érdekes és látványos honlapra érdemes ellátogatni, mert betekintést nyerhetünk a 21. századi falvak, kis települések világába.

Kulcsszavak: e-government website

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50