A lengyel Veracomp budapesti szakmai napja

Kovács Attila, 2006. július 6. 15:16
"Secure Business - New Opportunities (Biztonságos Üzlet - Új Lehetőségek)" címmel, két partnerét (Quantum, F-Secure) is bemutatva, tartotta első budapesti szemináriumát a magyarországi képviselettel is rendelkező krakkói Veracomp S.A. disztribútor cég. A találkozót elsősorban azoknak az IT szektorban tevékenykedő vállalkozásoknak szervezték, amelyek saját ügyfeleik számára magas szintű szolgáltatások fejlesztését tervezik az adatvédelem, adatmentés és az informatikai rendszerek biztonsága terén.
Krysztof Grindel, közép- és kelet-európai értékesítési igazgató elmondta, az 1990-ben alapított Veracompnak 2005 óta van irodája Magyarországon, a hálózati és IT-biztonsági eszközök, tárolók, szerverek és PC-k terén a termék- és megoldásértékesítésben a régiónkban érdekelt cég árbevétele 66 millió USD volt az elmúlt pénzügyi évben. Hozzátette, a Veracomp stratégiája az erős partnerorientált üzleti modellben rejlik.

Jürgen Stelter, a Quantum cég disztribúciós menedzsere két előadást is tartott (egyet a kkv szektor számára optimális szalagos perifériákról és automatikus betöltő egységekről, egy másikat a Quantum adatkönyvtári megoldásairól). A Quantum a világ vezető mentési, visszaállítási és tárolási megoldás szállítóinak egyike. Jelenleg már bármilyen méretű vállalkozás számára tud tárolási megoldást kínálni, a szalagos egységektől kezdve az automatikus betöltőkön és szalagkönyvtárakon át a lemezről lemezre történő mentést megvalósító rendszerekig. A cég világszerte 20 disztribútort és 5000 viszonteladót számláló hálózattal rendelkezik, és 2500 alkalmazottat foglalkoztat.

Ezt követően az F-Secure IT biztonsági cég Messaging Security Gateway berendezés bemutatására került sor. Az eszköz a kis- és közepes méretű vállalkozások számára nyújt megoldást az elektronikus adatátvitel biztonságának megteremtéséhez. A berendezés által végzett feladatok és az általa nyújtott előnyök: periférikus hálózati védelem; spamészlelés; e-mail szabályok végrehajtása; biztonságos üzenetküldés-szolgáltatás; automatikus platformfrissítés.
Kulcsszavak: Veracomp

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50