Palm Treo okostelefon Európában a Vodafone-tól

Milkovits Gábor, 2006. július 13. 20:53
A Palm bejelentette, hogy a Vodafone-on keresztül Európában is piacra dobja a tengerentúlon oly népszerű Palm Treo okostelefon termékcsalád egy itteni piacokra szabott tagját.
Az európai Treo, amely Windows Mobile operációs rendszerrel rendelkezik, a Vodafone mobil szélessávú 3G hálózatán működik majd. És a Palm ígérete szerint valóban működni is fog, ellentétben az első itteni fecskének szánt Treo 650-essel, amelyről kiderült, hogy nem kompatibilis az európai mobil szélessávú protokollokkal. A gyártó most már nyilván kínosan ügyel arra, hogy az új készülékkel ne forduljon elő hasonló fiaskó, no és persze a Vodafone is valószínűleg tesztelte a telefont a bejelentés előtt, így remélhetőleg tényleg forgalomba kerül az első Palm Treo az öreg kontinensen, az idén egyelőre csak Nagy-Britanniában, Németországban, Spanyolországban, Olaszországban és Hollandiában.

A Palm Treo természetesen korántsem lesz egyedüli a piacon, gondoljunk csak a némi késés után nemrég kiadott Nokia E 61-esre, vagy a Motorola Q-ra. A Windows Mobile operációs rendszer és a PDA-k révén ismert Palm név mindenesetre sikert hozhat az üzleti felhasználók körében.
Kulcsszavak: okostelefon Vodafone pda Palm

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50