CD/DVD tetoválások a HP új többfunkciós eszközeivel

forrás Prim Online, 2006. július 20. 16:26
A HP új All-in-One rendszerei egyszerűen használhatók, ragyogó, fakulásálló nyomatokat készítenek, és CD/DVD tetoválásokkal segítik az egyedi zenei vagy fotó CD-k készítését.
A HP nemrégiben mutatta be nyomtatási, szkennelési és másolási képességekkel rendelkező, HP Photosmart C3180 és C4180 többfunkciós eszközeit. A HP Photosmart Express szoftverrel az új rendszerek gazdái könnyen és gyorsan elérhetik, megtekinthetik, rendszerezhetik, megoszthatják és kinyomtathatják fotóikat. A HP Vivera tintákkal végzett négytintás nyomtatással gazdag színhatású, valósághű és nemzedékeken át fakulásálló fényképeket készíthetnek. Az új többfunkciós eszközökben is alkalmazott HP Real-Life technológiák támogatják a vörösszem-eltávolítást, a "karcsúsítást", a panorámakép-készítést és automatikusan korrigálják a külső fényviszonyokat.

Az ultravékony, tartós műanyag címkékre nyomtatott új CD/DVD tetoválásokkal a felhasználók profi benyomást keltő, személyre szabott zenei, fotó és adat CD-ket hozhatnak létre.

A HP Photosmart C3180 és C4180 jellemzői:


  • Négytintás (opcionálisan hattintás) nyomtatás HP Vivera tintákkal: gazdag színhatású, valósághű, generációkon át fakulásálló nyomatok.
  • A HP Photosmart Express gomb gyorsítja és egyszerűsíti a digitális fotózást: a képek megtekintését, kinyomtatását, megosztását és elmentését.
  • A HP Real Life technológiák automatikusan eltávolítják a vörösszem-effektust, alkalmazkodó megvilágítással javítják a kép minőségét és segítik a professzionális minőségű fotók otthoni készítését.
  • A CD tetoválásokkal a felhasználó személyre szabott zenei, fotó és adat CD-ket készíthet.
  • Fekete-fehér és színes másolatok és fotónyomatok készítése számítógép nélkül.
  • Tájképek és más panorámaképek egyszerű nyomtatása a HP panorámakép-nyomtatási jellemzővel - 210 mmx594 mm méretig, szegéllyel vagy a nélkül.
  • Automatikus papírtípus-érzékelés a különböző papírokra készített nyomatok és másolatok minőségének optimalizálására.
  • Felhasználóbarát vezérlőpanel, kényelmes és könnyen kezelhető egygombos jellemzők.

A HP Photosmart C3180 csomagja emellett a HP Photosmart Essentials szoftvert, a HP Photosmart C4180 modellé pedig a HP Photosmart Premier szoftvert tartalmazza. Ez a két program a képek szerkesztését, rendszerezését, nyomtatását, megosztását, archiválását és fotóprojektek készítését támogatja.

A HP Photosmart C4180 további jellemzői:

  • Közvetlen fotónyomtatás a 6,1 cm képátlójú kijelző segítségével - optimális képmegjelenítést biztosít bármilyen szögből, és lehetővé teszi, hogy a felhasználó számítógép használata nélkül kiválassza, elforgassa, méretre igazítsa, zoomolja a képet, és eltávolítsa róla a vörösszem-hatást.
  • Könnyen tárolható 10x15 cm-es tálca a dedikált fotónyomtatáshoz.
  • HP Document Viewer a fotók és a dokumentumok egyszerű megtekintéséhez, kezeléséhez és jegyzetekkel való ellátásához.

A Photosmart C4180 kellékanyagai


  • HP 337 fekete tintasugaras nyomtatópatron (C9364EE).
  • HP 343 háromszínű tintasugaras nyomtatópatron (C8766EE).
  • A Photosmart C3180 kellékanyagai
  • HP 336 fekete tintasugaras nyomtatópatron (C9362EE).
  • HP 342 háromszínű tintasugaras nyomtatópatron (C9361EE).

A HP a mindennapi használatra alkalmas többfunkciós papírtól a fotó, illetve professzionális brosúra- és szórólappapírig, sokféle papírt kínál. Néhány ajánlott papír:

  • HP Superior tintasugaras papír 180 g, fényes, A4
  • HP Professional tintasugaras papír, 120 g matt, A4
  • HP Labels (címke), 70x36 mm, A4
  • HP fényes fehér tintasugaras papír (HP Bright White Inkjet Paper) 90 g, A4
  • HP Premium fényes fotópapír, 240 g, 10x15 cm

HP CD/DVD tetoválások

A HP új CD/DVD tetoválásai ideális megoldást jelentenek mindenkinek, aki gyakran ír lemezre zenét, fotókat, videókat vagy más digitális információt, és szívesen tenné személyesebbé anyagait. A rendkívül vékony, tartós műanyagcímkék egyedülállóan fényes, vízálló felületet hoznak létre, és később sem válnak le a lemezről. Az innovatív pöndörödésgátló technológia megakadályozza a tetoválások ráncosodását és visszapöndörödését. A www.hp.com/eur/tattoos címen elérhető instrukciók alapján gyerekjáték felvinni a személyre szabott CD/DVD címkére a szöveget, a HP mintaképtárának exkluzív dizájnjait, vagy a felhasználó saját fotóit és grafikáit.
Kulcsszavak: printer HP-hu HP

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05