QuickCam Ultra Vision: valósághű, kétszeres képélességű videókapcsolat

forrás Prim Online, 2006. július 23. 15:21
A Logitech megjelentette a QuickCam Ultra Vision webkamerát, amely valósághű videókapcsolatot biztosít, az átlagos kamerákénál kétszer élesebb képminőséggel.
A QuickCam Ultra Vision kedvezőtlen fényviszonyok - kevés fény, intenzív háttérfény, vagy oldalsó megvilágítás - esetén is kiváló minőséget biztosít a Logitech RightLight 2 technológiának köszönhetően, amely intelligens módon alkalmazza a kamera videóbeállításait a környezetnek megfelelően. A Logitech új webkamerája egy 1,3 megapixeles szenzort is tartalmaz, és támogatja a High_Definition (HD) videóformátumot, lehetővé téve, hogy a felhasználók felvételeket készítsenek, és azokat széles képernyőjű formátumban nézzék meg.

Az Egyesült Államokban és Európában augusztus elejétől kapható QuickCam Ultra Vision ajánlott kiskereskedelmi ára 149,99 euró Európában. A kameralencse rendszer öt extra nagyságú lencsét foglal magába, amelyeknek egy része üvegből készült, így kivételesen éles és tiszta képet biztosít. A piacon kapható webkamerák többsége csak műanyag lencséket alkalmaz, amelyek távolinak tűnő, és gyakran torzított képeket közvetítenek. Továbbá 1,6 f-stop értékével - a piacon kapható webkamerák többségének f-stop értéke 2, vagy nagyobb - a QuickCam Ultra Vision webkamera több fényt képes összegyűjteni, így nagyobb felbontású képet tud készíteni homályos megvilágítás, háttér- vagy oldalfény esetén.
Kulcsszavak: webkamera Logitech

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50