Találd meg a barátaidat a Szigeten!

Mobil szélessávú tartalmak a Pannontól

forrás Prim Online, 2006. július 25. 11:31
Kikapcsolódást kínáló táborhely, mobil szélessávon elérhető szolgáltatások, interaktív játékok a djuice Nigthlife-al és számos meglepetés: a Sziget főtámogatója, a Pannon az idén is forró hangulattal várja a Sziget-látogatókat augusztus 9. és 16. között.
A Pannon és fiatalok körében sikeres szolgáltatásának, a djuice-nak a nevét viseli a Sziget Siesta táborhelye, mely a múlt év sikere után idén high-tech formában újul meg, ráadásul a rendezvény ideje alatt itt igazán felfrissülhetünk, hisz a felüdülést biztosító ételek, italok mellett egy vízfalas zárt térben hűsölhetünk, miközben élvezhetjük a mobil szélessávon elérhető tartalmakat.

A djuice Siesta területén kipróbálható minden bravúros mobil szolgáltatás: a videotelefonálás, a gyors és jó minőségű zeneletöltés, vagy éppen a kedvenc videoklipek megtekintése; a Mobil szélessáv internetes sátorban több mint száz számítógép várja a látogatókat. A djuice Nightlife szolgáltatása számos meglepetéssel készül, melyekkel érdemes lesz a barátokat is megtalálni a Szigeten.

Évek óta állandó programelem a Szigeten a Pannon Világzenei Nagyszínpad, amelynek programja – csakúgy, mint az utóbbi években – a Pannon révén lesz ismét gazdag. Robert Plant vadonatúj zenekarával, a Strange Sensationnel most mutatkozik be Magyarországon. Az algériai rai-herceg Cheb Mami utoljára több mint tíz éve járt nálunk. Ami pedig a világzenei színpadra visszatérőket illeti: az egyiptomi-angol díva, Natacha Atlas, a nigériai afro-beat hagyományát tűzben tartó Femi Kuti, a szerb Boban Markovic rezesbandája, a kelta-afrikai Afro Celt Sound System, az olasz Spakka-Neapolis 55, a szerb-horvát Goran Bregovic és az amerikai klezmerklarinétos David Krakauer mind-mind rendkívül jelentős és nálunk is kimondottan népszerű művész vagy zenekar.

A Pannon Táncdalfesztivál Sátor programjának zökkenőmentes megszervezéséhez is hozzájárult a vezető mobilszélessáv-szolgáltató; az ismerős zenék helyszínén fellép többek között Csepregi Éva és Végvári Ádám, valamint Uhrin Benedek is.

További részletek: www.sziget.hu/fesztival/program2006

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50