Kerekes egerek a Logitechtől

forrás Prim Online, 2006. augusztus 24. 18:10
A Logitech ma bejelentett két új terméke, a Logitech MX Revolution vezeték nélküli lézer-optikai egér és a Logitech VX Revolution laptopokhoz készült, vezeték nélküli, lézer-optikai egér gyors eligazodást ígér több különböző weboldal, nagy táblázatok, digitális fényképek, zenelisták vagy bármilyen más komplikált digitális tartalom között.
Mindkét egéren megtalálható a MicroGear Precision Scroll Wheel elnevezésű fém gördítőkerék két különböző módon tud segíteni a mindennapi navigációs feladatokban. A szabadon pörgő lendkerékkel pillanatok alatt végiglapozhatunk hosszú dokumentumokat. Ujjunk egyetlen mozdulatával hét másodperc alatt akár 10 000 sornyit is ugorhatunk egy Microsoft Excel táblázatban, amihez egy hagyományos gördítőkerékkel 500 fordulatra és közel 7 percre lenne szükségünk. Az új kerékkel ugyanakkor hagyományos „kattogós” módban, soronként is mozoghatunk, így minden egységnyi elmozdulást pontosan érzékelve ujjunk hegye alatt. Ez a módszer kiválóan alkalmas menük, listák és diavetítések irányítására.

A One-Touch Search gyorskereső gomb egyetlen kattintásával elérhető szolgáltatás, amit a felhasználó kedvenc keresőjéhez lehet társítani, legyen az akár a Yahoo! Live Words vagy a Google. Ha egy dokumentumban vagy weboldalon kijelölünk egy szót vagy akár hosszabb kifejezést, a gördítőkerék alatt elhelyezett One‑Touch Search gomb megnyomásával azonnal megindul a kijelölt tartalom keresése az interneten vagy a saját számítógépünkön.

A Logitech MX Revolution egér magyarországi javasolt végfelhasználói ára 29 900 forint lesz, míg a Logitech VX Revolutioné 24 900 forint. Mindkét egér augusztus 25-től kezdve lesz kapható.
Kulcsszavak: egér Logitech

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09