A HP a legújabb kétmagos technológiával frissíti noteszgép-portfólióját

forrás Prim Online, 2006. szeptember 6. 14:12
A HP ma bejelentette, hogy a jövőben üzleti noteszgépei többségénél bevezeti az Intel Core 2 Duo mobilprocesszort. Az új processzor a 64 bites számítástechnika előnyei mellett energiatakarékos jellemzőket is nyújt gazdáinak.
Hatvannégy bites kétmagos feldolgozási teljesítmény birtokában a HP üzleti noteszgépeinek felhasználói nagyobb megbízhatósággal használhatják fejlett programjaikat és az alkalmazások párhuzamos futtatásával több feladatot végezhetnek el rövidebb idő alatt.

A beruházásvédelem érdekében a HP üzleti noteszgépei támogatják a Windows Vista operációs rendszert. A processzor energiagazdálkodási funkciói megnövelik a noteszgép akkumulátor-üzemidejét, hozzásegítve ezzel az üzleti felhasználókat a tér- és időbeli korlátoktól mentes munkavégzéshez.

A HP Intel Core 2 Duo technológiára épülő új üzleti noteszgépei:

Nagy teljesítményű üzleti noteszgépek

  • HP Compaq 9400 noteszgép sorozat – Ezek a gépek a nagy teljesítményt és 17 hüvelykes szélesvásznú kijelzőt igénylő mobil felhasználóknak készültek. Maximális akkumulátor-üzemidejük 4 óra és integrált numerikus billentyűzettel könnyítik meg a számok bevitelét.
  • HP Compaq 8400 noteszgép sorozat – A nagy teljesítményű diszkrét grafikus megoldással ellátott mobil iroda bármelyik asztali vagy noteszgéppel felveszi a versenyt. ATI grafikus processzorának teljesítménye, minősége és stabilitása még a legkomolyabb projektek követelményeit is kielégíti. 15,4 hüvelyk képátlójú, szélesvásznú kijelzője a tükröződésmentességet és a széles látószögű használatot támogató technológiával dolgozik. A produktivitást teljes méretű billentyűzet fokozza.

Kiegyensúlyozott mobil jellemzőket nyújtó üzleti noteszgépek

  • HP Compaq nx7400 noteszgép – A nagy teljesítményű, szélesvásznú kijelzővel szerelt „thin-and-light” noteszgép az árérzékeny felhasználókat veszi célba.
  • HP Compaq nc6400 noteszgép – A mobil üzleti felhasználóknak készült noteszgépnél moduláris szélessávú képességek gondoskodnak a beruházásvédelemről. Gazdájuk a vezeték nélküli modulok egyszerű cseréjével felkészítheti rendszerét a különféle vezeték nélküli hálózatok (pl. a CDMA 2000 1xEVDO, vagy még az év vége előtt az UMTS/HSDPA) támogatására.
  • HP Compaq 6300 noteszgép – E vékony és pehelysúlyú modell gazdái út közben, sőt szinte bármilyen helyszínen zavartalanul dolgozhatnak.

Ultrakönnyű üzleti noteszgépek

  • HP Compaq 4400 sorozat – Ez az ultrakönnyű, nagy teljesítményű és sokoldalú sorozat rugalmasan alkalmazkodik felhasználója munkavégzési szokásaihoz. Noteszgépként és átalakítható táblagépként is konfigurálható. Táblagép formátumban a tc4400 a kézírásos adatbevitel mellett a komplett funkcionalitású noteszgépek minden előnyét biztosítja.

Az Intel új Core 2 Duo lapkájával szerelt új noteszgépek október elején kerülnek az üzletekbe.
Kulcsszavak: notebook HP

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05