Az Oracle nemzetközi migrációs központot nyit Isztambulban

A központot a magyar ügyfelek és Oracle partnerek is ingyenesen vehetik igénybe

forrás Prim Online, 2006. szeptember 7. 14:53
Az Oracle a Fujitsu Siemens Computers támogatásával nemzetközi migrációs központot nyitott isztambuli irodájában azzal a céllal, hogy az Európai Unió újonnan csatlakozott országaiban és a FÁK államokban működő ISV-ket segítse megoldásaik átültetésében az Oracle 10g platformra.
A létesítményben már elérhetők azok a legújabb hardverek és szoftverek, amelyek lehetővé teszik az alkalmazások tesztelését és a kompatibilitás ellenőrzését. A központ az olyan magyar Oracle-partnerek és ügyfelek számára ingyenesen vehető igénybe, amelyek más technológiai platformon működő alkalmazással rendelkeznek, de Oracle technológiára szeretnének áttérni, vagy az Oracle platformon is elérhetővé szeretnék tenni termékeiket. Az érdeklődők az Oracle Hungary-nél, vagy a magyarországi disztribúciós feladatokat ellátó DNS Hungary Kft.-nél jelezhetik részvételi szándékukat. A központ sikerét jelzi, hogy a hazai cégek közül már többen jelezték igényüket a központ szolgáltatásainak igénybevételére.

A migrációs központban az Oracle és a Fujitsu Siemens Computers olyan szakértői dolgoznak, akik külön felkészítést kaptak a megoldások tesztelésére és finomhangolására az Oracle és a Fujitsu Siemens Computers rendszerein. A fejlesztők egyéni érdeklődésüknek és igényeiknek megfelelően külön konzultációkon is részt vehetnek, ahol a szakértők alapos ismeretekkel szolgálnak az Oracle 10g-ről, segítséget nyújtanak a teszteléshez, és ajánlásokat fogalmaznak meg a migrációhoz.

A független szoftverszállítók képet kaphatnak az Oracle Fusion Middleware, az Oracle Database 10g, az Oracle Real Application Clusters és az Oracle Grid Computing képességeiről és kiváló teljesítményéről. A tesztelőkörnyezet hardveres infrastruktúráját a Fujitsu Siemens Computers Advanced Blade Ecosystem PRIMERGY BX600 pengekiszolgálója képezi a hozzá kapcsolt Network Appliance FAS-rendszerekkel. Ezenfelül két laboratórium is igénybe vehető, mindkettőben két munkaállomásssal és a kapcsolódó hálózati infrastruktúrával.

Az új isztambuli migrációs központ része annak a nagyszabású európai kezdeményezésnek, amelyet az Oracle ISV-partnerei támogatására indított el. Júliusban például a vállalat hasonló migrációs központot nyitott meg Münchenben.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50