Új pozícióval erősít a rEVOLUTION az ERP szoftverek terén

forrás Prim Online, 2006. szeptember 12. 13:15
Az ügyviteli szoftverpiac domináns szereplőjeként számon tartott rEVOLUTION Software új, termékmenedzseri pozíció létrehozásával erősíti a cég szakembergárdáját, és valósítja meg az ügyfélkapcsolatok és a termékfejlesztés terén kitűzött céljait.
A kis- és középvállalatok körében az ERP rendszerek iránti egyre növekvő érdeklődés megfelelő kiszolgálása érdekében 2006. szeptemberétől dedikált szakember foglalkozik a Microsoft Dynamics NAV és a rEVOLUTION Iroda++ termékcsaládok átfogó piaci irányításával. A rEVOLUTION az új pozíció létrehozásától az ügyfél-elégedettség növekedését és az ERP bevételek tartósan dinamikus növekedését várja. 2006-ban a vállalat forgalmának mintegy 80%-a vállalatirányítási rendszerekből és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások értékesítéséből származik.

Az új termékmenedzser feladatai közt mindezek mellett kiemelkedő helyen szerepel az ügyfelektől érkező visszajelzések értékelése és feldolgozása, amely a szoftver- és szolgáltatásfejlesztésbe visszacsatolva a folyamatos fejlődést biztosítja. E folyamatok összefogásával és koordinálásával a cég jelentős lépést tesz előre az üzletág jövedelmezőségének növelésében.

A rEVOLUTION ERP termékmenedzseri pozícióját Benkő Szilvia tölti be, aki ezt megelőzően az Unilever Magyarország Kft.-nél dolgozott trade marketing assistant managerként. A 26 éves szakember diplomáját a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Karán szerezte.
Kulcsszavak: ügyvitel ERP CIO Revolution

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50