Ideje felkészülni a Vista érkezésére!

Genda Csongor Zoltán, 2006. szeptember 19. 18:39
Jim Allchin, a Microsoft Platformok és Szolgáltatások divíziójának vezetője nyílt levélben szólította fel a gyártókat és szoftverkészítő cégeket, hogy azok készüljenek fel a Vista érkezésére.
Szerinte az új operációs rendszer óriási lehetőségeket kínál a felhasználóknak, és mindazon szoftverfejlesztők, akik részt kívánnak venni az újgenerációs Windows sikerében, azoknak még azelőtt optimalizálni kellene termékeiket a Vistához, mielőtt azt piacra dobja a redmondi vállalat. A levél kitér még arra is, hogy a jövőre debütáló Windows számtalan újítást tartalmaz, amire ha nem készülnek fel a szoftvercégek, akkor az kompatibilitási problémákhoz vezethet. Ennek elkerülése érdekében a Microsoft közzétette a Windows Vista Application Compatibility Cookbook-ot, amelyből a fejlesztők részletes leírást kapnak az új operációs rendszerben eszközölt változtatásokról és azok hatásáról a jelenleg is létező programokra.

Allchin azonban ismét hangsúlyozta, hogy novemberben leszállítják a Vistát üzleti partnereiknek, januárban pedig a nagyközönség számára is elérhetővé teszik azt.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09