Folytatódik a BenQ Mobile nemzetközi termékdesign sikertörténet

forrás Prim Online, 2006. szeptember 20. 15:45
Számos neves nemzetközi tervezői díj - mint a reddot és a nemzetközi iF Design díj - elnyerése után a BenQ Mobile Ázsiában folytatja sikertörténetét. Szeptember 17-én Sanghaiban, az iF China Design hivatalos díjátadó ünnepségén - kiváló tervezői eredményei elismeréséül - a BenQ Mobile további 10 díjjal gazdagodott. A vállalat díjainak száma így - a Siemens mobiltelefon részlegének 2005. októberi átvétele óta - 23-ra nőtt. Ez egyértelműen mutatja, hogy a BenQ Mobile tervezői szaktudása nagy elismerésre tett szert a nemzetközi tervezői körökben.
A BenQ Mobile felismerte, hogy az emocionális és innovatív tervezés elsődleges szerepet kap az ügyfelek döntéshozatalában. A modern technológia mellett a termék külső megjelenése is kulcsfontosságú a fogyasztói elektronikai termékek és a mobiltelefonok piacán.

Csupán egy év leforgása alatt a BenQ Mobile mobiltelefonjainak több mint egyharmada nyert el valamilyen nemzetközileg elismert tervezői díjat, mint a reddot vagy az iF Design díj. A BenQ Mobile anyavállalata, a BenQ Corporation legalább ennyire sikeres. Csak a 2006-os évben 14 terméke kapta meg az iF China Design díjat, és ezzel a BenQ a legsikeresebbé vált az iF China Design díjak nyertesei között a számítógépes és a mobiltelefon kategóriában. A BenQ Corporation nemzetközi tervezői díjainak száma eléri a 151-et.

Speciális anyagok használata, mint például a magnézium, alumínium, rozsdamentes acél és a gumi fontos szerepet játszik a BenQ Mobile tervezői stratégiájában. Ezek nem csupán a tartósságot és a stílusos külsőt szolgálják, hanem a tapintás élményét is nyújtják használóiknak.

A díjnyertes mobiltelefonok közt megtalálható a BenQ-Siemens S68 - melyet valódi fém burkolata tesz elegánssá -, az S81, az UMTS szolgáltatásban jeleskedő E81, valamint a Q-fi EF51, Q-fi E61 és Q-fi EF71 zenetelefonok, melyekben a felhasználóbarát zenés szórakozás a gyorsan és direkt módon elérhető zenei funkciókkal párosul. Ezeken kívül a CF110, az AX75, a gömbölyded formájú SL75, és végül de nem utolsó sorban a Bluetooth Headset HHB-180 is nyert díjat.
Kulcsszavak: mobiltelefon Benq

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09