Szervertermet nyitott a Vivanet

Kovács Attila, 2006. szeptember 21. 13:31
Vivanet Kft. internet szolgáltató a mai napon Szervergalaxis néven megnyitotta szervertermét. A szerverhely szolgáltatás keretében ügyfeleik professzionális környezetben helyezhetik el szervergépeiket, számítástechnikai berendezéseiket, ahol fizikai biztonságot és gyors, folyamatos internetkapcsolatot biztosítanak a szerverek számára.
A Budapest XIII. Victor Hugo 18-22. szám alatti Szervergalaxisuban hűségidőszak nélkül, fix havidíjért és forgalmi korlátok nélkül lehet elhelyezni saját szerverét és most szeptember 30-ig havidíj és belépési díj nélkül rendelhető meg a szolgáltatás.

A szolgáltatás kialakítása számos opció révén személyre szabható és az alábbi szerver elhelyezési módok közül lehet választani: PC elhelyezés polcon, PC elhelyezés rack-szekrényben. A polcon való elhelyezés keretén belül ügyfeleik az erre a célra kialakított szerverpolcon helyezhetik el a berendezéseiket, míg a unit alapú megrendeléskor rack-szekrénybe való elhelyezésre van lehetőség.

Az ünnepélyes megnyitót kisérő sajtótájékoztatón Bödecs Béla ügyvezető igazgató további információkkal is szolgált: az adatszerver piacra most belépett szolgáltató a 100 millió forintot meghaladó beruházással létrehozott Szervergalaxissal elsősorban a kis- és középvállalati szegmenst célozza meg; értéknövelt solgáltatásokat is terveznek nyújtani; a szerverteremben csatlakozásonként 100 Mbit/sec belföldi és nemzetközi sávszélességet biztosítanak ügyfeleiknek; a földrajzi biztonságnövelés részeként nemsokára két vidéki városban létesítenek úgynevezett tükörszervertermet.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kerti bolt: az eMAG új, online üzlet az üzletben koncepciója több mint 100 ezer termékkel

Kerti bolt néven az eMAG új, bolt a boltban online koncepcióját indította útjára a webáruházában, amely mintegy 100 ezer-féle kertészeti terméket kínál, és kényelmesebb böngészési élményt nyújt e kategória termékei között. Értékesítési statisztikái szerint egy átlagos magyar vásárló átlagosan mintegy 24.000 forintot költ online vásárolt kertészeti termékekre – a legtöbb ilyen terméket május hónapban értékesíti a cég.

2024. április 18. 09:59

Facility managementben erősít az ICON

Három kiemelkedő épülettel, két irodaházzal és egy logisztikai ingatlannal bővült az ICON Real Estate Management ingatlanüzemeltetési portfoliója. A BEM Irodaház, a D2 Szabadkikötő, és az ELTE egyik megújult ingatlanja nem csupán az építészeti megoldásaik tekintetében példaértékűek, de a fenntarthatóság és az energiahatékonyság terén is úttörő megoldásokat alkalmaznak.

2024. április 17. 18:09

Új korszak az elektromobilitásban

A Maserati „Folgore Day” névre keresztelt nagyszabású eseményén mutatta be első 100%-ban elektromos kabrióját, a GranCabrio Folgore-t, melyet az úgynevezett „IT TURNS YOU ON” kampánnyal népszerűsítenek, az olasz művész, Damiano David szerepelésével. A modenai székhelyű márka fennállásának 110. évfordulóján a szigonyos márka ismertette ambiciózus céljait az elektromos átállás terén, valamint lerántotta a leplet TRIDENTE elektromos motorcsónakjáról is. 

2024. április 17. 16:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09