Három vadonatúj Digital IXUS fényképezőgép a Canon-tól

Digital IXUS 900 Ti, Digital IXUS 850 IS, Digital IXUS i7 zoom

forrás Prim Online, 2006. október 4. 07:58
Stílus, elegancia és teljesítmény — ezek jellemzik legjobban a Canon új Digital IXUS fényképezőgépeit, a Digital IXUS 900 Ti-t, Digital IXUS 850 IS-t és a Digital IXUS i7-et. Az új modellek is magukon viselik a Digital IXUS sorozat irányvonalának fő vonásait – modern technológia, innovatív megjelenéssel. A formatervezésük többféle igény kielégítését is szolgálja. Az elegáns megjelenésen kívül az új fényképezőgépek technológiai újítások tárházát is nyújtják, amelyek ezeket a modelleket is kiemelik a többi fényképezőgép közül.
A gépekbe a Canon az új DIGIC III processzort és a szintén új Intelligens Arcfelismerési funkciót építette be, így kiváló minőségű, éles képek készíthetők velük. Az új Arcfelismerés AF/AE funkció több előnnyel is szolgál partikon és más társadalmi eseményeken: automatikusan felismer maximum kilenc arcot a képen, akárhol is helyezkedjenek el a személyek, és ezeknek megfelelően optimalizálja az élességet és az expozíciót. Mindhárom gép képes ISO 1600-as érzékenységgel fényképezni, így vaku nélkül is készíthetők beltéri vagy éjszakai képek.

A csúcsmodell Digital IXUS 900 Ti elődeinek megjelenési stílusát követi a kontúros titán vázzal, és a klasszikus ‘örökívű” formákkal. Az érintésre működő vezérlőtárcsa könnyűvé teszi a beállításokat, és így a gép használatát. A Digital IXUS 900 Ti az első olyan Digital IXUS gép, amely 10 megapixeles képérzékelővel rendelkezik, és képes XGA videók rögzítésére.

A Digital IXUS 850 IS ritkaság a maga nemében, és nemcsak a vonzó megjelenése miatt. Optikai képstabilizátorával és 28 mm-es nagylátószögű objektívével az egyik legfejlettebb ultra kompakt fényképezőgépnek számít. Az új, Kusabi-féle „Ékek és ívek” formatervezés különleges karaktert ad a gépnek, míg a 2,5” képátlójú, nagyfelbontású LCD kijelző kényelmessé teszi a képek megtekintését. A Digital IXUS 850 IS ideális csoportképek, tájképek és építészeti fotók készítésére, és újra bizonyítja a Digital IXUS sorozat sokoldalúságát.

Bár a Digital IXUS i7 zoom a legkisebb fényképezőgép a Digital IXUS sorozatban, de könnyedén felkelti a felhasználók érdeklődését, hiszen a 7,1 megapixeles gép a következő négy divatos színben kapható: szépia, vászonkék, acélszürke és pezsgő rózsaszín. Elég kicsi ahhoz, hogy kényelmesen elférjen zsebben vagy kézitáskában, így ideális partner a társadalmi események fotózásában.

A Digital IXUS 900 Ti főbb jellemzői:

Titán váz, érintő vezérlőtárcsa
10,0 megapixeles felbontás, 3-szoros optikai zoom
DIGIC III processzor Arcfelismerés AF/AE funkcióval

A Digital IXUS 850 IS főbb jellemzői:

Új Kusabi-féle “Ékek és ívek” formatervezés
7,1 megapixeles felbontás
Nagylátószögű 3,8-szoros optikai képstabilizátoros zoom objektív
DIGIC III processzor Arcfelismerés AF/AE funkcióval

A Digital IXUS i7 zoom főbb jellemzői:

Ultra-kompakt váz négy divatos színben
7,1 megapixeles felbontás, 2,4-szeres optikai zoom
DIGIC III processzor Arcfelismerés AF/AE funkcióval
Kulcsszavak: Canon kamera

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50