ASUS EAX1950PRO grafikus kártya továbbfejlesztett ventilátorral

forrás Prim Online, 2006. október 18. 14:07
Az ASUSTeK Computer (ASUS) a mai napon jelentette be az ASUS EAX1950PRO grafikai kártya termékcsaládot, melynek továbbfejlesztett ventilátorával 10°C-kal alacsonyabb hőmérséklet érhető el a hagyományos kivitelű kártyákhoz képest. A teljes új termékcsalád kiváló teljesítményt és egyben stabil működést kínál, a legújabb specifikációk pedig már a következő generációs Vista operációs rendszerekkel való kompatibilitást készítik elő. Az EAX1950PRO sorozat két kiemelkedő modellje az EAX1950PRO CrossFire/HTDP/256M és az EAX1950PRO/HTDP/256M.
Stílusos, design-os hűtés

Az EAX1950PRO sorozat modelljei ATI Radeon X1950PRO GPU-val büszkélkedek, a ventilátorok designjának tervezésekor pedig nemcsak arra figyeltek, hogy hatékony hőelvezetést érjenek el, de a ventilátorok esztétikus külsőt is kaptak. Az EAX1950PRO sorozatok egyedi, más gyártók termékeinél nem látható beágyazott hűtőcsövekkel működnek, és fúvóventilátort használnak, hogy a levegőt a bordákhoz áramoltassák. Az új grafikai kártyák így 10°C-kal alacsonyabb hőmérsékletet biztosítanak összehasonlítva azokkal a konkurens termékekkel, melyek tervezése során nem használtak újításokat a klasszikus szerkezethez képest.

A sima, letisztult kontúrok és az elegáns hajlított ventilátorszárnyak pedig kielégítik a játékosok minden igényét, hiszen egyszerre kölcsönöznek stílusos külsőt és kiváló teljesítményt a grafikai kártyáknak.

CrossFire támogatás

Az új EAX1950PRO sorozat támogatja az ATI CrossFire Technológiát, lehetővé téve ezzel több GPU egyidejű használatát a még tökéletesebb képminőség érdekében. Így a kiváló grafikai minőség könnyen megvalósítható, ha az EAX1950PRO CrossFire/HTDP/256M és EAX1950PRO/HTDP/256M eszközöket ugyanazon rendszerben CrossFire módban telepítjük.

HDCP és Windows Vista kompatibilitás

A Windows Vista követelményeivel összhangban az ASUS kártyák a HDCP technológiát használják, így a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy rendszerük frissítésekor az támogatni fogja a nagyfelbontású digitális tartalmakat és a prémium kategóriás grafikus alkalmazások széles palettáját.

Splendid Video Intelligence Technológia

Az új EAX1950PRO sorozat minden modellje támogatja a Splendid Video Intelligence Technológiát, amelyet kizárólag az ASUS fejlett eszközeinél figyelhetünk meg. A Splendid-del az ASUS grafikai kártyák olyan minőségi képeket hoznak létre, melyek az emberi szem számára a legkedvezőbb látványt nyújtják.

A Splendid a képmegjelenítő eszközök széles használhatóságát tárja elénk, automatikusan választja ki a legjobb képminőséget eredményező képméretet, öt különböző módot (Standard, Game, Theater, Scenery és Night), valamint hármas skin tone opciót kínál a különböző videó eszközökhöz. A Splendid a legjobb ATI Avivo technológiával dolgozik az élesebb videó dekódolás eléréséért.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05