Letölthető az Internet Explorer 7

forrás Prim Online, 2006. október 18. 19:21
A mai napon a Microsoft általánosan elérhetővé teszi az Internet Explorer 7 Windows XP-re kifejlesztett változatát a http://www.microsoft.com/windows/ie/default.mspx webcímen.
2007 első félévében a Microsoft több millió felhasználóra számít, akik letöltik az új böngészőt a biztonságosabb és egyszerűbb internetezés élményéért. A teljes iparág, többek között a Paypal és a Verisign támogatásával, az Internet Explorer 7 felhasználói biztosak lehetnek abban, hogy az új böngésző kiválóan fog működni az általuk látogatott weboldalak böngészése közben, hozzájárul a nagyobb biztonsághoz, és növeli a felhasználói élményt.

A Microsoft ingyenes és korlátlan támogatást biztosít az Internet Explorer 7 felhasználói részére a termék teljes életciklusa alatt.

Az Internet Explorer 7 Windows XP-re kifejlesztett változata a mai naptól angol nyelven érhető el; további, Windows által támogatott nyelveken az elkövetkező hetekben lesz letölthető.

A Microsoft az Internet Explorer 7 angol nyelvű változatát nagy fontosságú automatikus frissítésként terjeszti majd, ezzel is garantálva a felhasználók biztonságát és naprakészségét. A Microsoft minden, eredeti Windows rendszert használó ügyfelének azt javasolja, hogy telepítse a frissítést. Annak érdekében, hogy a telepítés a felhasználó tudtával menjen végbe, az üdvözlő képernyő megjelenése után, - amely ismerteti a program főbb szolgáltatásait – lehetőség van a „Telepítés”, a „Telepítés mellőzése” és a „Rákérdezés később” opciókkal elvégezni vagy elutasítani a telepítést.

Ezzel a bejelentéssel egyidejűleg a Microsoft bejelenti egy vállalatoknak szánt, ingyenes Blocker Toolkit (Blokkoló eszközkészlet) elérhetőségét is, amely azon vállalati ügyfelek számára készült, akik el kívánják halasztani, illetve teljesen mellőzni kívánják az IE7 bevezetését szervezetükben. A Blocker Toolkit egy el nem évülő frissítés, amely tartalmaz egy csoportházirend-sablont, valamint egy végrehajtható parancsfájlt. A Blocker Toolkit a Microsoft letöltőközpontjában érhető el letölthető frissítésként.

sajtóközlemény

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05