A Lenovo és Apple PC-k a legmegbízhatóbbak

Genda Csongor Zoltán, 2006. október 22. 18:25
Egy az Egyesült Államokban nemrég napvilágot látott tanulmány szerint a legmegbízhatóbb számítógépeket a kínai Lenovo és az amerikai székhelyű Apple vállalatok gyártják.
A Rescue.com szervizcég szakemberei a hozzájuk befutott jelentések alapján arra a következtetésre jutottak, hogy a legkevesebb gond a már fennebb említett két konszern PC-ivel van. A független szolgáltató által közzétett lista élén a globális viszonylatban harmadik legnagyobb számítógépgyártónak számító Lenovo áll, a második helyet pedig az Apple érdemelte ki. Különös azonban, hogy a világ elsőszámú PC-gyártójának, a Hewlet Packard-nak csupán a dobogó legalsó foka jutott, a korábbi csúcstartó, a Dell pedig kénytelen beérni a negyedik hellyel.
"Figyelembe véve a gyártók által forgalomba hozott hardverek minőségét és az azok által nyújtott szervízszolgáltatásokat kijelenthetjük, hogy a megbízhatóságot illetően a Lenovo és Apple vállalatok nyújtják a legtöbbet ügyfeleiknek más gyártókhoz viszonyítva"- vonta le a konzekvenciát a Rescue.com alapítója és vezetője, David Milman.
Kulcsszavak: PC Mac Lenovo Apple

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09