Megnövelt garanciaidő a D-Link vállalati termékeire

forrás Prim Online, 2006. november 5. 10:29
A D-Link valamennyi smart és vezeték nélküli switch termékének garanciális idejét két évről öt évre emeli 2006. november 1-jétől. A megnövelt garanciális idő minden ezt követően vásárolt termékre érvényes.
A D-Link üzleti vezeték nélküli és smart switchei meghatározó szerepet töltenek be a cég switch termékportfoliójában. Biztosítják a hálózat rugalmasságát, menedzselhetőségét és védelmét a támadásokkal szemben.

Az üzleti vezeték nélküli switch termékcsalád a vezeték nélküli hozzáférési pontok egyszerűbb telepítését és menedzselhetőségét hivatott szolgálni. Minden vezeték nélkül továbbított adat és forgalom áthalad a switchen, mely egyben elvégzi a felhasználók hitelesítését, szabályozza a sávszélességet, valamint Quality of Service funkciójával előnyben részesíti az időkritikus alkalmazások forgalmát.

A D-Link smart switchek kifejezetten a kis- és középvállalatok igényeit hivatottak kielégíteni ott, ahol nincs elegendő anyagi forrás a teljesen menedzselhető switchek megvásárlására, de a hálózat központi felügyeletétől nem lehet eltekinteni. A felhasználók konfigurálhatják a portokat, menedzselhetik a VLAN-okat, és folyamatosan figyelemmel követhetik a switch teljesítményét egy web böngésző segítségével.
Kulcsszavak: D-Link

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50