A nagyközönség választja ki az év mobiltelefonjait

forrás Prim Online, 2006. november 6. 18:09
Több kategóriában is a nagyközönség kezében a lehetőség, hogy döntsön a szakmai zsűri által nevezett mobilkészülékekről és alkalmazásokról. A december 1-3. között megrendezésre kerülő Mobil Show 2006-on mindenki leteheti a voksát az év telefonjai mellett, és szavazhat arról is, hogy melyik a legnépszerűbb WAP-szolgáltatás, WAP-, illetve Java-játék.
A mobilmédia megjelenítésére összpontosító esemény egyik legfőbb attrakciója a telefonok és szolgáltatások versenye. Az októberben indult online szavazáson kategóriacsoportokban zajlik a megmérettetés. A rendezvényen látványos bemutatók alkalmával közelebbről is megismerhetjük a jelölteket, az esemény harmadik napján pedig kiderül, hogy a Mobil Show 2006 web- és WAP-oldalán leadott szavazatok alapján melyek az év kategória győztesei: melyik a legjobb üzleti, multimédia, fashion- és PDA-telefon, mely alkalmazások nyerik a Java-játék, WAP-játék és WAP-szolgáltatás díjait. A szakmai zsűri átadja a Mobil Show 2006 fődíját, a Navi-díjat is, amely az összes versenybe nevezett telefon és alkalmazás közül kerül kiválasztásra.

  • A mobiltelefonok és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások jelenét és jövőjét mutatja be a december 1. és 3. között az új SYMA Sport- és Rendezvényközpontban első alkalommal megrendezésre kerülő Mobil Show 2006 szórakoztató kiállítás és vásár.
A rendezvény fővédnöke Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter, szakmai fővédnöke Hidasi István, a Nemzeti Hírközlési Hatóság Tanácsának tagja.
Az esemény látványos színpadi programokkal és interaktív bemutatókkal átfogó képet ad a hagyományos beszéd alapú szolgáltatások mellett mind szélesebb körben megjelenő multimédiás termékválasztékról, a videotelefóniáról, a mobilinternetes alkalmazásokról és a mobil tv-ről éppúgy, mint a mobil parkolási rendszerről vagy az újonnan bejelentésre kerülő Nokia Mobilfilm Fesztiválról.
Kulcsszavak: kiállítás mobiltelefon

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50