Microsoft Office-integráció az IFS Applications legújabb verzióihoz

forrás Prim Online, 2006. december 5. 13:28
Az IFS legújabb termékfejlesztési programjának keretében az új Microsoft Office 2007 csomaggal elérhető megoldásokat fejleszt. A program eredményeként a jövő év elején piacra kerülő megoldásban az IFS Applications és a Microsoft Office egyesíteni fogja a biztonságos és hatékony információ hozzáférést a könnyű kezelhetőséggel és rugalmassággal.
A fejlesztési együttműködés eredményeképpen új IFS komponensek Office termékekkel való integrációja történik meg a kritikus üzleti információkra vonatkozóan. A Microsoft Office termékek az IFS Applications integrált vállalatirányítási rendszer egyfajta felületeként fognak funkcionálni. A Microsoft Office csomagból az IFS Applicationsbe való biztonságos és nyomon követhető adatátvitel révén az intelligens asztal olyan Office üzleti alkalmazássá válik, mely magas szintű felhasználói élményt nyújt, ugyanakkor a vállalat számára egységes rendszerként kezelhető.

A webszolgáltatások, valamint a szolgáltatásorientált architektúra (SOA) alkalmazásával az IFS és a Microsoft folytatja együttműködését a Microsoft Office 2007 termékkel való integráció bővítése révén létrejövő üzleti érték kiaknázásában.

Számos közös megoldás szerepel a tervek között, az első MS Excel alapú 2007 elején lesz elérhető. Ezek után a fejlesztés a Microsoft Office lehetőségeinek további támogatására és kiaknázására fog irányulni.

Ismeretes, hogy a Microsoft 2006. november 28-án jelentette be, hogy az üzleti felhasználók számára e naptól elérhető a Windows Vista operációs rendszer, a 2007-es Microsoft Office rendszer és az Exchange Server 2007. Az új termékek az azonnali kommunikáció, az egyre nagyobb mennyiségű információk és a gyors és folyamatos változás korában hivatottak segíteni a vállalatok munkáját és sikerességét, s ehhez olyan platformot kínálnak, amely átformálja az információk által nyújtott lehetőségek tárházát és a növekedés eddigi formáját.

Az ERP-piacot vezető SAP AG és a Microsoft Corp. is nemrég mutatták be közös Duet szoftverüket, amellyel az SAP üzleti folyamatai és adatai elérhetők a Microsoft Office alkalmazásokból. A két vállalat 2007 nyarára tervezi a Duet 1.5 változat kibocsátását, amely támogatni fogja a Microsoft Office 2007 és a német szállító megoldásainak együttműködését.
Kulcsszavak: Office ERP IFS

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A szombati kiszállítás bevezetése után aznapi csomagautomatás kiszállítással erősít az eMAG

Jelentős logisztikai fejlesztésekkel segíti az eMAG a Budapesten és Pest vármegyében élő ügyfelek kiszolgálását: az online áruház a hétköznap délig leadott megrendeléseket várhatóan még aznap több mint háromszáz, a térségben működő easyboxba szállítja ki. Az új szolgáltatás a platformon aznapi kiszállításra jelölt termékekre vonatkozik.

2024. április 22. 16:07

Új területen erősít az OTP Mobil

Tovább bővültek az OTP Mobil által kínált innovatív fizetési lehetőségek, így már nem csak a Simple alkalmazás és a SimplePay megoldások előnyeit élvezhetik a felhasználók. A fintech vállalat ugyanis felvásárolta a HelloPayt, amely elsősorban vendéglátóhelyek, szórakozóhelyek és fesztiválok fizetési rendszereit üzemelteti.

2024. április 22. 14:31

A napenergia-innovátor TSS4U az ABB technológiáját használja

A hollandiai TSS4U innovatív, szigetüzemű napenergia-rendszereket szállít világszerte kritikus alkalmazásokhoz, így segítve a vállalatokat abban, hogy a dízelgenerátorokat fenntartható energiával váltsák ki. Távközlési tornyok, olaj- és gázipari létesítmények, valamint víztisztító telepek energiaellátása támaszkodik a TSS4U napelemes rendszereire, amelyek a legmagasabb követelményeket támasztó környezetben is megbízható energiatermelést biztosítanak.

2024. április 22. 13:02

AGV-k: a vezeték nélküli evolúció

Ismerje meg, hogyan emelték a HMS Networks a vezeték nélküli technológiákban szerzett szakértelme és az Anybus termékei a Mercedes-Benz vezető nélküli szállítórendszer (AGV) flottáját egy magasabb szintre.

2024. április 22. 09:55

ABB: 2024. I. negyedévi eredmények

Björn Rosengren, vezérigazgató: „A magas bázisadatokhoz viszonyított első negyedéves teljesítményünk azt mutatja, hogy az év jól indult, a megrendelések dinamikája erősebb a vártnál, az árrés rekordmagas, a készpénztermelési teljesítményünk erős. Mindez kellő magabiztosságot ad ahhoz, hogy a 2024-ben várt árrést felfelé módosítsuk.”

2024. április 20. 19:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50