Budapesten indít kábeltelefonos szolgáltatást a T-Kábel

Kovács Attila, 2007. február 5. 13:01
A Magyar Telekomhoz tartozó T-Kábel Magyarország Kft. ma bejelentette, ettől a hónaptól kezdve a budapesti (16 kerületben) és néhány főváros környéki (7) hálózatán is elindítja kábeltelefonos szolgáltatását. Ez azt is jelentheti, hogy a megadott körzetekben, illetve agglomerációs településeken az ügyfelek ugyanazon a kábelen a televíziós programkínálat és a szélessávú internet mellett vezetékes telefon szolgáltatást is igénybe vehetnek.
A mintegy 30 ezer előfizetővel és közel 30%-os piaci részesedéssel rendelkező T-Kábel eddig 16 vidéki településen bizonyította a kábeltelefon szolgáltatás életképességét. 2005 közepétől, a folyamatosan fejlődő T-Kábel hálózaton a kábeltelefon szolgáltatás Békés, Békéscsaba, Csömör, Doboz, Dunakeszi, Esztergom, Fót, Gyula, Hódmezővásárhely, Kiszombor, Makó, Orosháza, Szeged, Tura, Vecsés, Veresegyház területén érhető el. A kft. marketing igazgatója, Bodnár Brigitta szerint az eddigi  harminc ezres előfizetői számot elsősorban a kedvező havidíjnak és a mérsékelt percdíjaknak köszönheti, valamint annak, hogy a T-Kábel kábeltelefon előfizetői helytől és napszaktól függetlenül, minden időben 0 Ft-os percdíjakon, kapcsolási díj nélkül hívhatják egymást. A szolgáltatás használatba vételekor a társaság által térítésmentesen biztosított és telepített kábelmodemhez bármilyen hagyományos telefonkészülék csatlakoztatható, és a régi, jól megszokott vezetékes telefonszám megtartása sem jelent akadályt (számhordozás).

Mostantól viszont a kábeltelefon szolgáltatás megrendelésére a következő fővárosi. Illetve agglomerációs területek T-Kábel visszirányúsított hálózatával lefedett részein nyílik lehetőség: II., III., IV., VI., VIII., IX., X., XI., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XX. és XXIII. kerületek, Érd 23-as körzet, Diósd, Pusztazámor, Sóskút, Pomáz, Üröm és Nagykovácsi.

További információ: a (helyi tarifával hívható) 1298-as telefonos ügyfélszolgálaton, vagy a www.t-kabel.hu weboldalon. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05