MySpace a Vodafone készülékein

Milkovits Gábor, 2007. február 7. 19:16
A News Corp. tulajdonába tartozó MySpace közösségi oldal üzemeltetői szerződést kötöttek a Vodafone-nal arról, hogy a jövőben közvetlenül elérhető lesz a site a legnagyobb európai mobilszolgáltató készülékeiről.
A Vodafone először az idei első félévben, Nagy-Britanniában indítja be a szolgáltatást, amellyel a felhasználók mobiltelefonjukról szerkeszthetik majd MySpace profiljaikat, beleértve új „barátok” meghívását, képek és blogok közzétételét, illetve üzenetek küldését és fogadását. Egyes új mobiltelefonokat eleve a Myspace szoftverrel együtt hoz majd forgalomba a mobilcég, míg másokra ingyenesen letölthető lesz a Vodafone live! weboldaláról.

Az együttműködés mindkét fél számára előnyös, hiszen míg a Vodafone növelheti általa a hálózatán zajló adatforgalom mennyiségét, illetve a 3G készülékek eladásait, addig a MySpace számára gyorsabb terjeszkedési lehetőséget biztosít Európában. A tengerentúlon igen népszerű közösségi oldal tavaly jelent meg Nagy-Britanniában, januárban indította be francia szolgáltatását, és Németországban is üzemeltet egy egyelőre béta tesztváltozatban működő oldalt.
Kulcsszavak: web2 onlineszolg Vodafone

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50