Your Print: Kedvenc képét ingyen nyomatja a Canon

forrás Prim Online, 2007. február 9. 10:55
A Canon négy további országra is kiterjeszti sikeres „Your Print” elnevezésű internetes szolgáltatását, amely mától Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban is elérhető. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a felhasználó az interneten keresztül ingyenes tesztnyomatot rendeljen kedvenc fotójáról, amely az általa kiválasztott Canon nyomtatóval készült. A Your Print két éve indult, az érdeklődők 95%-a használta a szolgáltatást, a két esztendő alatt több mint 400 000 fényképet küldtek vissza a weblapon megadható postacímre.
Az ingyenes szolgáltatást igénybe vevők feltölthetik kedvenc fotójukat a Your Print honlapjára (vagy onnan választhatnak egy tetszőleges professzionális fotót), majd a 27 rendelkezésre álló Canon fotónyomtatóból kiválaszthatják, hogy melyik modellel nyomtassák ki a tesztfotót.

Jelenleg a PIXMA multifunkciós eszközei és fotónyomtatói közül, valamint a PIXMA Mini és PIXMA Pro sorozatokból lehet választani, de rövidesen a SELPHY nyomtatók is megjelennek a tesztelhető készülékek között. A nyomatok a Canon 4 x 6” Photo Paper Pro fotópapírjára készülnek, a képeket 24 órán belül postára adják, így a címzett általában 2-3 napon belül megkapja a fotót.

„A Your Print azt teszi lehetővé, hogy a vásárlók saját kedvenc felvételeiken tesztelhessék le a Canon nyomtatók kivételes nyomtatási minőségét, ennek eredményeként sokkal megalapozottabb döntéseket hozhassanak,” – mondta Christiaan Holman, a Canon Consumer Imaging Europe New Media vezetője. „Az Internet terjedésével Magyarországon, Csehországban, Lengyelországban és Szlovákiában logikus lépés volt ennek az innovatív internetes szolgáltatásnak a kiterjesztése.”

A szolgáltatás a következő honlapon érhető el:

www.yourprint.canon-europe.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50