Újabb Microsoft elismerés a rEVOLUTION-nek

forrás Prim Online, 2007. február 27. 09:19
Az idei évben – immár másodszor – Kiváló Business Solutions Partner minősítéssel díjazta a Microsoft Magyarország a rEVOLUTION Software-t a 2006-ban nyújtott teljesítménye alapján. A vállalat a Microsoft Dynamics NAV eladások darabszámát tekintve a 2. helyezést, az eladások értékét tekintve pedig a 3. helyezést szerezte meg a népes partneri mezőnyben. A díj odaítélésében az év során értékesített licenszek darabszáma mellett a cégvezetők következetes építő munkája és a vállalat specializációk terén felmutatott eredménye is szerepet játszott.
A Microsoft Magyarország Kft. Üzleti Megoldások (MBS) üzletága 2007. február 22-én tartotta éves partnertalálkozóját, amelyen több tucat cég képviseltette magát. A tavalyi évi üzleti eredmények alapján idén a rEVOLUTION ismét kiérdemelte a Kiváló Business Solutions Partneri címet.

A rEVOLUTION Software mintegy három éve a Microsoft magyarországi Dynamics NAV partnere, ezalatt– számos esetben cégcsoportoknál végzett projektekben – több mint 40 cégnél vezette be a vállalatirányítási rendszert. A vállalat új ügyfelei közt elsősorban a termelő és építőipari szektorban működő cégek találhatók, köztük a Suha Kft és az Akksi Kft.

A rEVOLUTION Dynamics NAV-val elért sikerének hátterében többek között a következetes építő munka valamint a specializáció áll, amely révén egy-egy iparág igényeinek alapos ismeretében a cég többet nyújthat az ügyfeleknek a versenytársaihoz képest. A rEVOLUTION a piac több szegmensének felmérését követően a ruhaipari cégeknek illetve az építőipari beruházó, generálkivitelező és a holding formában működő cégek számára fejlesztett ki egyedülálló megoldásokat, amelyek alkalmasak az e cégtípusoknál a hagyományos vállalatirányítási igényeken kívül megjelenő feladatok ellátására.

A cég emellett az eredmények növelése érdekében az elmúlt évben is tovább növelte az ERP területen dolgozó csapatát, illetve az EU-s források elérésében is segítette a Dynamics NAV-ot beszerző vállalatokat pályázati anyagokkal illetve pályázatírói szakértői háttérbázissal.

A rEVOLUTION 2006-ban mintegy 200 millió forint bevételt könyvelhetett el ERP értékesítésből, amely így meghaladta a forgalom 40%-át. A vállalat 2007-ben újabb erőforrásokat fordít az ERP üzletágának további fejlesztésére, amelytől azt várja a cég, hogy dinamikusnövekedés mellett a Dynamics NAV értékesítések elérik a 350 millió Ft-ot, a teljes ERP bevétel pedig a 400 millió forintot.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2023-ban harmadjára ért el platina minősítést a Bridgestone

A Bridgestone EMEA (Európa, Közép-Kelet és Afrika régió) ismét megkapta a platina minősítést a neves fenntarthatósági értékelő platform, az EcoVadis által. A szervezet 2023-ban már a harmadik egymást követő alkalommal nyerte el az EcoVadis legmagasabb besorolását, amivel a Bridgestone EMEA az EcoVadis által világszerte 220 iparágban értékelt 130 000 vállalat legjobb 1 százalékba került.

2024. április 15. 16:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09