Indul a Microsoft Windows Vista felhasználói roadshow

forrás Prim Online, 2007. március 1. 13:34
Március elsejével kerülnek az első magyar Windows Vistával előtelepített számítógépek kiskereskedelmi forgalomba. A Microsoft Magyarország Kft. ennek apropóján március folyamán egy országos roadshow keretében mutatja be az új terméket a végfelhasználóknak.
A látványos installáció, egy átlátszó, nagyméretű gömböt formáz, mely belsejében egy nappali szoba imitációjával igyekszik a Windows Vista újszerű Media Center koncepcióját becsempészni az otthonokba és azt a digitális szórakozás központjává tenni. A Windows Vista „élménygömb” külső felületén Albacomp notebookokon ismerkedhetnek meg az érdeklődők a Windows Vista új felhasználói felületével, az integrált keresési funkcióval, a fejlesztett biztonsági tulajdonságokkal, a digitális emlékek (képek, otthoni videók) kezelésére alkalmas programokkal és az Office 2007-es rendszer legfontosabb újdonságaival.

A roadshow első állomása Budapesten a Mammut II. bevásárlóközpontban lesz március 1-4. között, amit további 5 állomás követ, az alábbi helyszíneken:

márc. 8-11. Győr, Árkád bevásárlóközpont
márc. 22-25. Bp., Pólus Center bevásárlóközpont
márc. 29-ápr. 1. Bp., Árkád bevásárlóközpont
ápr. 12-15. Debrecen, Malompark bevásárlóközpont
ápr. 19-22. Pécs, Árkád bevásárlóközpont

Annak érdekében, hogy az érdeklődők számára a legszéleskörűbb tájékoztatást nyújthassuk, további Windows Vista installációkkal várjuk a nagyközönséget a Media Markt és Saturn láncok egyes üzleteiben március és április folyamán. Az installációink segítségével célunk egymillió ember elérése, és számukra a digitális életstílus bemutatása a Windows Vista által biztosított új élményvilágon keresztül. A Microsoft kiemelt hazai partnere, az Albacomp a roadshow-val egy időben elsőként jelenik meg az itthon előtelepített, magyar nyelvű Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Business és Windows Vista Ultimate rendszerekkel hazai összeszerelésű Albacomp Activa számítógépeken. Az említett konfigurációk a roadshow idején a Saturn és a Media Markt üzletláncoknál vásárolhatóak meg. – olvasható a Microsoft sajtóközleményében.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09