Online utazási portál a Metrótól

forrás Prim Online, 2007. március 1. 18:36
A Metro hírújság az Ariadne Travel Utazási irodával és a Kisutazas.hu-val együttműködve tavaly novemberben hozta létre saját utazási honlapját, ahol a hétvégi belföldi utazások, valamint az egzotikus nyaralások mellett a téli sportok kedvelői is megtalálják a számukra kedvező pihenési lehetőséget.
A Metro hírújság saját felmérése arról tanúskodott, hogy az utazási, szórakozási igények között főként a további szervezést nem igénylő belföldi és külföldi utazási csomagajánlatok állnak a legelőkelőbb helyen. A www.metroutazas.hu címen elérhető portált ezekhez az igényekhez alkalmazkodva alakították ki, és az oldalon állandóan frissülő ajánlatok közül lehet válogatni.

A honlapon egy kereső segítségével könnyen rátalálhatunk az ideális kikapcsolódást jelentő utazásra, legyen szó Valentin-napi romantikáról, velencei farsangi forgatagról, pünkösdi feltöltődésről vagy már a tengerparti nyaralásról.

A metroutazas.hu a bankkártyás fizetés mellett lehetőséget kínál készpénzes fizetésre, és további biztos pontot jelenthet az ügyfelek számára a telefonos ügyfélszolgálat is.

A böngészőben az utazás jellegét és időpontját is megválaszthatjuk. Akik még nem döntötték el, hogy hol töltenék szívesen szabadidejüket, egy úti kalauzban megnézhetik, hova érdemes utazni és mit érdemes megnézni. Az oldalon az utazáshoz szükséges fontosabb tudnivalókról, a fizetési feltételekről, a foglalás menetéről és a választható biztosításokról is tájékozódhatunk. Az új honlapon akár egy évre előre megtervezhetjük, hogy mikor hova szeretnénk utazni, milyen különleges eseményeket, fesztiválokat érdemes meglátogatni külföldön és belföldön egyaránt.

Akik a metroutazas.hu indulása óta regisztrálták magukat a honlapon, sorsoláson vehettek részt, amelyen 34 nyeremény, köztük külföldi és belföldi újdonságok találtak gazdára. A nyertesek névsora a honlapon olvasható.

Természetesen az oldalról elérhető a Metro hírújság fő honlapja a legfrissebb hírekkel, illetve az Állásles, Pályafutás és az Ingatlan oldalak is, amelyeken állás-, képzési és ingatlanhirdetéseket talál az olvasó.
Kulcsszavak: onlineszolg utazás

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50