Immola az Index.hu Ingatlan mellékletének adatbázis-szolgáltató partnere

forrás Prim Online, 2007. március 12. 14:27
Stratégiai megállapodást kötött az Index és az Immola, amely március közepétől az Index.hu Ingatlan mellékletének adatbázis-szolgáltatója lesz.
Az Index Ingatlan mellékletét is gazdagítja március közepétől a világhálón is elérhető Immola ingatlankereskedelmi rendszer. Erről állapodott meg a rendszert fejlesztő Immola Kft., és a hírportált működtető Index Zrt. a napokban.

Az Index.hu célja az új partner bevonásával, hogy a portál olvasói számára akkor is kiemelkedő szolgáltatást nyújtson, ha éppen ingatlan eladása, vásárlása, bérlése vagy éppen csak az ingatlanpiacon való tájékozódás miatt keresik fel a hírportált. Az Immola Kft. által fejlesztett rendszer ugyanis új szemlélet alapján köti össze az ingatlan beruházókat, forgalmazókat, illetve a lakossági és céges vásárlókat.

A megállapodás aláírói bíznak abban, hogy a március közepén induló új szolgáltatással a felhasználók is elégedettek lesznek, így az Index és az Immola közötti együttműködés végső soron az internetezők érdekeit szolgálja majd.

Kulcsszavak: Index onlineszolg +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15